USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Британія запровадила «паспорти вакцинації»

17 Травня 2021 11:34
Відсьогодні у Великій Британії запроваджують закордонні «паспорти вакцинації» у вигляді додатку для смартфонів і планшетів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє MSN.

Відтепер британці, які виїжджають за кордон, зможуть пред’являти сертифікати про отримання обох доз вакцини проти COVID-19 в електронному вигляді.

Додаток, який є окремим від застосунку для відстеження контактів у зв’язку з COVID-19, досі можна було також використовувати для запитування повторних рецептів, реєстрації призначень лікаря та перегляду медичних карток.

Депутати та поборники права на конфіденційність висловлювали побоювання, що будь-яка така система може бути дискримінаційною та порушувати права людини.

Нагадаємо, в Англії, Вельсі і більшій частині Шотландії починаючи з 17 травня послабили обмеження, запроваджені у зв’язку з пандемією.

Жителям цих територій тепер можна збиратися в закритих приміщеннях у кількості двох-шести сімей (залежно від регіону), відвідувати паби і ресторани, кінотеатри, музеї, а також виїжджати закордон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus