USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Будівлю волинської школи відремонтують за 7 млн

25 Березня 2023 20:36
До початку нового навчального року в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 3 – ліцеї Володимира, що на вулиці Ковельській, 111, планують відремонтувати покрівлю.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Торги на відповідні роботи оголосив сам заклад освіти. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 31 березня.

Очікувана вартість капітального ремонту покрівлі – 6,9 мільйона гривень.

За ці кошти хочуть зробити наступне: розбирання наявних конструкцій, ремонт цегляної кладки парапетів і вентканалів, улаштування перекриттів і покрівель із полівінілхлоридних мембран, улаштування суцільної теплоізоляції та звукоізоляції, утеплення, нарощування каналізаційних виводів і воронок, огородження покрівель перилами, улаштування пароізоляційної та гідроізоляційної плівок, заміна дверей, ремонт вентканалів і парапета, облаштування блискавкозахисту, контуру заземлення та електропідігріву водостічних воронок.

Усі роботи планують закінчити до 31 серпня 2023 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В Показати IP 26 Березня 2023 13:51
За такі гроші можна побудувати нову школу, йде війна а ви крадете мільйонами щоб тих грошей не хватило на ліки вашим дітям і внукам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus