USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Будні луцьких депутатів: сварка та чайна заварка

20 Лютого 2012 18:29
Засідання бюджетної комісії Луцької міськради 20 лютого зірвав… неправильно припаркований автомобіль голови фракції «Батьківщини» Юрія Корольчука. Через сварку, яка виникла з цього приводу, біло-сердечний депутат демонстративно покинув засідання.

Після цього для продовження важкої депутатської праці не стало кворуму.

Під час розгляду питань, які були внесені на розгляд комісії, її голова Олег Чернецький запропонував попити чаю і відпочити. Під час цього «кава-брейку» депутати і посварилися.

Представник фракції «Батьківщина» у міськраді Андрій Осіпов звинуватив свого «шефа» - голову фракції Юрія Корольчука - у порушенні Правил дорожнього руху. Мовляв, не можна ставити автівку на пішохідному переході. Корольчук обурився на такі заяви колеги.

Під час суперечки Юрій Корольчук зібрав речі і вийшов з кабінету. Мовляв, піде переставляти авто.

Проте без Корольчука засідання комісії стало нелегітимним. Оскільки для кворуму потрібно щонайменше 4 депутати, а зосталися тільки троє. Врешті, засідання бюджетної комісії перенесли.

До слова, Осіпов уже відзначився, виносячи на загал порушення Правил дорожнього руху своїми однопартійцями. Дещо раніше він оприлюднив світлину, як голова земельної комісії міськради, «тимошенківець» Володимир Никитюк припаркував свого «Лексуса» на пішохідному переході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Зацікавлений Показати IP 20 Лютого 2012 18:53
А чого немає фото незаконної парковки???
тиць-здиць Показати IP 20 Лютого 2012 18:53
То це, за з порушеннями правил припаркований автомобіль Народного Обранця, зірвали засідання важливої комісії!? Шановні депутати! Ми обирали вас не для того, щоб ви скандалили, а для того, щоб працювали. І Юрій Корольчук, безперечно, має право трохи порушити правила якогось там руху. Бо він є Депутат, дбає про нас всіх, старається, ночами недосипає!
цікавий до тиць-здиць Показати IP 20 Лютого 2012 22:43
Да йому п$$$й на всіх простих виборців (ми перхоть для них)
Мягенька до тиць-здиць Показати IP 21 Лютого 2012 17:07
а ще він має право збити дитину, забрати грощі з казни і всіх послати нах, зібрати речі і за наші гроші поїхати на Мальдіви... і ще багато чого йому дозволено... він же ж Дєпутат!!! закони писані не для них, а для простих смертних таких як ми... яке ж ви ... ....
Василь Показати IP 20 Лютого 2012 19:15
Хіба Корольчук вперше порушує ПДР. Добре, що Осіпов нарепшті взявся за наведення порядку серед луцьких депутатів, котрі уособили себе з такими собі небожителями, що можуть їздити заднім ходом через залізничний переїзд на червоний колір сфітлолора. ПРикро, що це дозволяють собі керівники коючових комісій міськради. Атам, до речі, є комісія з депутатської етики?
цирк Показати IP 20 Лютого 2012 19:56
в Луцку потрібно побудувати цирк
Сергій Показати IP 20 Лютого 2012 21:48
Не знають як здуріти. А корольчук біситься, бо гаплик приходить його бізнесу. ґскоро не волиньавто запрацюють молоді і енергійні "пацаны"
123 Показати IP 20 Лютого 2012 22:23
так він їздить з водієм.Він просто фізично не паркує авто
Серго Показати IP 20 Лютого 2012 22:52
Авто Корольчука простояло декілька годин просто на пішохідному переході. Це вже не порушення правил, а наглість і зневага до людей. Це ганьба,де працівники ДАІ. За таке треба ловити і бити, знайшлися блін королі, іздять як хочуть.
Петро Показати IP 20 Лютого 2012 22:58
А мер Лондона іздить велосипедом він жебрак порівняно з Луцькими "слугами народу"
Вікінг Показати IP 21 Лютого 2012 00:23
Та купіть ви тому Осіпову хоча б Ланоса якогось вживаного, а то бюджетна комісія так і не збереться в цьому скликанні. Заздрість страшна штука :)
контроль Показати IP 21 Лютого 2012 00:53
Корольчук не має ні стида ні совісті. Підтверджено багаторічним досвідом. Якщо немає особистого інтересу - пальцем не ворохне. Шкода що таких в Бют тримають.
Молодший інспектор Василь Зеленкуватий Показати IP 21 Лютого 2012 06:37
Краще б він ДАІ викликав. Цей Осипов. В нас прогнозні показники штрафів саме по депутатах недовиконані! І бюджету - користь і законний факт боротьби за справедливість. Неграмотні депутати в нас. Параскоїдальний синдром квітне!
Лучанин Показати IP 21 Лютого 2012 07:37
Осіпов як клоун, цирк поіхав, а його забули. Він сам неодноразово порушував правила дорожнього руху. Взагалі, іх всі поршували хто іздить за кермом. А осіпов намагається зробити дешевий піар за рахунок відомих людей в області, ніби він опозиційний до них і дуже чесний. А на справді в ньому говорить бажання балатуватись у Верховну Раду, а вот таки примітивні випади проти Корольчука, Нікитюка чи Романюка це просто спосіб безкоштовно пропіаритись та нагадати про себе.
Вчитель Показати IP 21 Лютого 2012 07:49
Корольчук вчиняє огидно. Так не можна, бо він по-перше депутат, якого ми обирали і не повинен демонструвати зневагу до встановлених правил і людей. По-друге, від очолює партію Батьківщина. Ця партія позиціонує себе як партія справедливості, людяності, демократії. Справедливість починається з себе. Не можна бути на половину людяним чи демократом. Юрій Корольчук шкодить своїй партії. За своєю сутністю він номенклатурщик, конформіст, регіонал і комуніст
віктор Показати IP 21 Лютого 2012 11:15
Дивуюся, звідки у людей стільки злості.Не знаючи людини ви звинувачуєте її у всіх гріхах. Корольчук один з найпорядніших депутатів Міської Ради. Це вам підтвердять усі депутати, думаю, навіть Осіпов погодиться, що Корольчук є порядною людиною.
Осіпов до віктор Показати IP 21 Лютого 2012 12:23
Я теж думав, що він порядний, але виявилось протилежне. Правила порушують усі водії, але паркуватись на пішохідному переході приходить в голову лише окремим "особливо талановитим" і "порядним"
Віктор Показати IP 21 Лютого 2012 13:58
Андрію, а може вам в даїшники податися. Тоді бюджет Луцька можна було б виконати за рахунок одних лише штрафів з водіїв за порушення ПДД
Осіпов до Віктор Показати IP 21 Лютого 2012 15:19
Можна і в даішники, але я можу більше користі принести як депутат. Ще раз повторю - порушення ПДР припускаються усі і до переважної більшості таких проступків слід ставитись із розумінням. Однак є вкрай небезпечні порушення: проїзд перехрестя чи переїзду на заборонений сигнал світлофору, обгін на пішохідному переході тощо. Залишити машину на пішохідному переході на декілька годин - це грубе і зухвале порушення. Якщо ж це мерседес депутата і це зроблено від стінами міської ради - це неповага до органу місцевої влади, до своїх колег, до громадян. Більш того, той спосіб як було припарковано авто, був небезпечним для життя і здоровя перехожих: ділянка шляху непроста, ожеледь, складний трафік... Зрештою я лише висловив невеличке зауваження і намагався зробити це тихо і непублічно. Я навіть запропонував свою допомогу і готовий був сам запаркуватися того мерса... Але вийшла сварка, мені шкода, що так сталось. Одне радує - надалі таких порушень буде менше, а потім взагалі зникнуть
справедливий Показати IP 21 Лютого 2012 16:00
осіпову можливо ти перестанеш сам порушувати сідаючи за руль на пітпитку.чи рейдерам можна розкажи як ти готуєшся прихватити котельню біля типографії
Мягенька Показати IP 21 Лютого 2012 17:17
ПДР написані одні і для всіх... Неважливо хто ти і що ти, якщо ти порядна людина, поважаєш себе, поважаєш оточуючи і особливо, якщо ти депутат то повинен бути прикладом для інших. А такі дії це неповага не лише до себе, а й до оточуючих.... тут порядності я не побачила... лише хамство, егоїзм і занадто висока самооцінка... оцінку ж людську відносно себе він дуже понизив... ОСОБЛИВО ДЕПУТАТИ повинні старатися тримати планку і бути достойними цього "звання"...
Миротворець Показати IP 21 Лютого 2012 20:53
Депутат повинен подавати приклад громаді. А не показувати свою пихатість і зривати засідання. До того ж якщо про зухвале порушення правил доржнього руху стало відомо громаді, логічним завершенням є сплата штрафу. Це буде правильно і більшість питань буде знято.
Манька Показати IP 21 Лютого 2012 20:54
В Корольчука гонору хватить на весь світ,а люди прості для нього-сміття,крутізна,а партії для них тільки аби пролізти в депутати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus