USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Будинок урочистих подій на Волині продадуть за понад 600 тис.

8 Липня 2019 17:30
Одноповерхову будівлю будинку урочистих подій, що в Ківерцях, планують продати за 611 тисяч гривень.

Нерухомість виставили на продаж через аукціон в електронній системі «Prozorro». Стартова ціна лоту становила 309,366 тисячі гривень. Нерухомість продає Ківерцівська районна рада.

Йдеться про нежитлове приміщення загальною площею 382,5 метра квадратного, розташоване в центральній частині міста, в зоні магістралей підвищеного містоформуючого значення, в прирейковій зоні, в зоні пішохідної доступності громадського транспорту. Відстань до центру міста, адміністративних служб і суспільних центрів - 1,0 км; до залізничного вокзалу - 0,5 км; до автовокзалу — 0,5 км.

Приміщення за призначенням адміністративне. Прилеглі території мають достатній рівень благоустрою та забезпечення інженерною Інфраструктурою: підведене централізоване водопостачання, водовідведення, каналізація, електропостачання. Під'їзні автомобільні шляхи мають асфальтове покриття в задовільному стані. Будівля одноповерхова, цегляна, не використовується. Рік побудови – 1982. Стан будівлі - незадовільний, після пожежі, потребує капітального ремонту. До будівлі підведені електропостачання, водопостачання та каналізація (водовідведення).

Земельна ділянка на якій розташований об'єкт знаходиться за адресою: вулиця Відродження (Визволителів), 13, місто Ківерці. Кадастровий номер: 0721 81 01 00:01:001:5710. Площа 0,1857 гектара, цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування. Ділянка перебуває у комунальній власності, об’єкт нерухомості виставили на продаж без ділянки.

Аукціон відбувся наприкінці травня. Договір планували укласти з громадянином Михайлом Лещинським, який запропонував за нерухомість 800 тисяч гривень. Однак, як йдеться у розпорядженні Ківерцівської райради від 24 червня, цьому учаснику відмовили у визнанні переможцем електронного аукціону, оскільки він не підписав договір купівлі-продажу приміщення у вказаний строк. Отже, 5 липня організатор аукціону повідомив про намір укласти договір з іншим учасником аукціону, Володимиром Сидоруком, який готовий заплатити за приміщення 611 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 8 Липня 2019 21:27
Вартість-згуба для бюджету ,невчасно оформленого договору складає майже 200000 грн. -

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus