USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Букет підсніжників як символ нової весни: Віктор Винник і МЕРІ представили акустичну версію пісні «Коли твоя земля в війні»

1 Квітня 2023 22:08
Близько місяця тому гурт Віктор Винник і МЕРІ випустив у світ пісню «Коли твоя земля в війні». Трек було приурочено до першої річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Пісня та відео, яке відзняли на неї, отримали хороші відгуки. Але авторові твору та фронтмену гурту Вікторові Виннику цього виявилось замало.

Як зізнався, у першочерговому задумі пісню було заплановано в акустичному звучанні. Однак у процесі запису музиканти так захопилися, що не втримались і спродюсували композицію у звичній електричній манері, притаманній усій творчості МЕРІ. Тепер, коли твір пройшов перевірку на радіо, в інтернеті та на живих виступах, було вирішено повернутися до ідеї акустики.
У новій версії використано мінімальний набір інструментів, основний акцент зроблено на виконанні. Саме через це пісня вийшла дуже проникливою і чуттєвою. Слухачі мають можливість зосередитися на текстовому посилі та ще глибше співпереживати разом з виконавцем.
Продюсували нову версію, як і попередню, Остап Панчишин з проєкту PANCHYSHYN та Марʼян Криськув з Jenny Records.
Знімання кліпу відбувались просто у коридорі студії і тривали рекордні дві години. Режисером, як і в кількох останніх відеороботах, виступив сам Віктор Винник. Знімав оператор Дмитро Кошлань. Ідея відео полягає у простому донесенні пісні через символи та речі, які тепер асоціюються з війною.
Останнім кадром став букет підсніжників на фоні світанку – як символ нової весни і того, що наша Перемога у цій війні неминуча.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus