USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку зі «старими-новими» хітами відгримів гурт «МЕРІ»

15 Жовтня 2016 15:19
Напрочуд атмосферним і драйвовим видався луцький концерт гурту «МЕРІ». Хлопці, які тішать українську публіку класною музикою вже двадцять років, виступили з новими та давно знайомими хітами.

Виступ гурту відбувся в пабі «ЛучеSk» 14 жовтня.

«МЕРІ» - український рок-гурт, створений у 1996 році. Хлопці не відносять свою творчість до якогось одного конкретного жанру, проте більшість їхніх пісень – це поп-рок або ж альтернатива.

Востаннє у Луцьку музиканти були доволі давно, тому луцька публіка вже встигла заскучити за головними «Ромео» української сцени.

У пабі «ЛучеSk» соліст гурту Віктор Винник привітав жителів «западенського міста Луцька», які прийшли на концерт, та зауважив, що хоч людей – не повний зал, але вони – чудова, «жива» публіка. І справді, хоча танцмайданчик перед сценою був заповнений вщент не завжди, протягом виступу більшість слухачів не відходили від музикантів ні на мить, відриваючись під кожен трек.
Враховуючи, що 14 жовтня в країні відзначали День захисника України, досить актуальними були пісні «Незнайомий мій брат», «Падала Зоря» у виконанні «МЕРІ». Адже у слухачів вони асоціюються у із неоголошеною війною, яка триває в Україні вже третій рік.

Звичайно, не обійшлось і без старих хітів. Чи не найбільше припала до душі луцькій публіці відома пісня гурту «Міс». А перед виконанням композиції «Малишка» Віктор Винник поцікавився, чи є в Луцьку райони, на кшталт Левандівки у Львові чи Троєщини у Києві, і як там звертаються до панянок, коли хочуть привернути їхню увагу. Традиційно, «дісталось» мікрорайону ЛПЗ.

«Думаю, що всім пощастить – вони переїдуть в центральні райони в дешеві квартири. Це колись буде, обов’язково! З кимось…», – жартував фронтмен «МЕРІ».
Загалом, концерт тривав близько двох годин, і з настроїв публіки було зрозуміло, що він – вдався. А насамкінець всім охочим влаштували фотосесію з музикантами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus