USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Була найменшою з чотирьох дітей: подробиці пожежі на Волині, в якій загинули батько з донькою

18 Липня 2022 22:31
Чотирирічна дівчинка, яка зранку 18 липня загинула у пожежі в селі Старий Загорів разом зі своїм 44-річним батьком, була найменшою у багатодітній родині.

Про це розповіла Суспільному родичка сім’ї Ніна Махирович.

Під час пожежі дівчинка разом із батьком спала у літній кухні.

«Дитина заснула звечора там, спала на ліжечку і він там був з нею. Але сусіди почули дим, кажуть, воно горіло з коридора. Проводка, чи хто знає що», – каже Ніна Махирович.
Зайнялося орієнтовно о четвертій ранку. Проте, що в літній кухні є люди, каже сусідка Алла Яцюк, люди не знали. «Ми вибігли, бачимо, що стріляє. Чоловік провів від себе воду. Вже як всі ми прийшли, там було полум’я, горіло. Ми вибили вікно, почали лити воду. Ми не знали, що там є люди», – говорить жінка.
Розібрати завали після пожежі й вивезти їх зорганізувалися односельчани. Разом із будинком згорів також хлів.
Цього ж дня у селі Старий Загорів поховали загиблих у пожежі батька та доньку.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції та експерти-криміналісти. Зі слів завідувачки відділу обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Ірини Варварук, загасили пожежу через півтори години після виклику рятувальників. Причину нині встановлюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus