USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Було дуже багато пухлин, а залишилася одна – онкохвора волинянка про результати лікування

22 Лютого 2019 08:59
Онкохвора волинянка з Нововолинська Тетяна Куценко повідомила про позитивну динаміку лікування. З її слів, з 5 пухлин залишилася одна. Жінці потрібні кошти на препарат, який коштує 43000 на місяць, йдеться на її сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, Тетяна Куценко з Нововолинська в 2013 році лікувала 3-тю стадію раку грудей, пройшла повністю все лікування: 7 хімій, 2 операції і 20 променевих терапій. Але у липні 2018 лікарі виявили метастази в легені та печінку.

«Знаю, що фейсбук переповнений проханнями про допомогу, але маю надію, що знайдуться люди, які підтримають. У мене метастази, 4 стадія, але постійна від початку лікування позитивна динаміка.

З 5 пухлин різних за розмірами в печінці, залишилася одна 12 на 10мм, яка була на початку 50мм. Це дуже успішне лікування.Ще трішки і я надіюсь і ця пухлина теж зникне», – пише жінка.

Зі слів волинянки, Міністерство охорони здоров’я України відповіло, що якщо вони будуть закупляти препарат «Ібранс», то це призведе до соціальної нерівності між такими пацієнтами, як вона.

«Я так хочу ЖИТИ. Першою чергою для своїх дівчаток. «Ібранс» коштує 43000 в місяць. Проведені ним клінічні дослідження в Україні PALOMA 1- 3 дають мені ВІРУ на майбутнє з моєю родиною. Нарешті всі мої болі відступили. Препарат діє. Історія моєї боротьби в мене на сторінці. Я змучена після хімій, набрала 15 кг, поганий став зір, прийшлося позбутися декілька зубів через проблеми з яснами після хімій, але тепер почавши 5 курс Ібрансу, я готова перемогти, зцілитися і Бог мені допоможе!" – додає Тетяна.

Усі небайдкжі можуть допомогти жінці у боротьбі з хворобою, переказавши кошти на картку Приватбанку 4149 4991 1968 3579 або 5168 7573 3034 6836
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Лютого 2019 09:26
у нас нема влади народу,тобто демократії, бо така влада б захищала інтереси більшості і слабких, а наше бандформування піклується лише про власні кармани і олігархат. Бути хворим на рак в нашій країні - це фактично смертельний вирок для більшості саме через відсутність коштів на лікування і неможливість їх заробити у нас, а держава тим часом залишає таких людей один на один зі своєю бідою, фактично залишає на вірну смерть. То де ж реформи від супрунихи для хворих - я не бачу їх ні в дешевших ліках, ні в кращих умовах для хворих, ні в чому, що стосується медицини, я не бачу покращення для звичайних людей(в багатьох моментах стало тільки гірше). І нехай посли G7 хоч разів сто підтримують супруниху і її реформу, я живу тут в Україні і можу зробити для себе один висновок,що нас і тут наламали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus