USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Бумбокс» у Луцьку – про конфлікт з Бастою, новий альбом та «Бандерштат»

19 Березня 2018 11:07
Чим крутий «Бандерштат», про новий матеріал, а також про конфлікт з російським репером Бастою розповіли лідери гурту «Бумбокс» 18 березня під час прес-брифінгу, який відбувся перед концертом у рамках туру «Голий Король».

На спілкування з пресою прийшли лідер гурту Андрій Хливнюк, гітарист Андрій Самойло та діджей і скретч-майстер Валентин Матіюк. До слова, двоє останніх є волинянами.

Наразі гурт «Бумбокс» розпочав працювати над новим матеріалом. Зокрема, у нову платівку за задумом музикантів має ввійти один чи два feat’и (пісня в дуеті, - ВН).

Як розповів фронтмен гурту, після закінчення туру музиканти продовжать студійну роботу: «Ми закінчимо грати концерти, які перенесли торік, оскільки це справа честі, далі ми сядемо і продовжимо студійну роботу, яка відбувається у Києві на студії «Бобіна». Це вже, здається, третя платівка у співпраці з ними, яку ми починаємо накопичувати та «зводити». До того ж в травні місяці плануємо зняти ще один кліп».
ЧИТАТИ ЩЕ: «АХРАНА! АТМЄНА!», «ВЕЧЕР В РИО» І «ДІФІЛЄ»: БУМБОКС «ЗАПАЛИВ» У ЛУЦЬКУ

Зі слів Андрія Хливнюка, Бумбокс уклав контракт з американською компанією «47» на виготовлення одягу з символікою гурту. «Мерч (продукція з символікою, - ВН) ми не замовили, мовляв, «а надрукуйте нам». Це контракт з американською компанією «47», яка спеціалізується на такому одязі і головних уборах, також будуть фірмові світшоти та футболки цієї компанії».

Як відомо, лідер гурту дублював одного з героїв фільму, тож він розповів, чи не планує озвучити ще когось з персонажів іноземних стрічок чи мультфільмів.

«Це цікавий досвід, але, на мою думку, озвучування залежить від персонажа та режисера дубляжу, який обирає з ким працювати. Мені важко дублювати героїв, які не схожі на мене тембром, адже я є його заручником. Нещодавно я прийняв участь у чудовій акції «Казки українською», де окрім мене відомі люди та професійні диктори озвучували українські казки – це було класно та весело», - говорить Андрій Хливнюк.
Також лідер Бумбоксу пояснив, чому нині не є суддею X-фактору. З його слів, бути членом журі у цьому шоу дуже дорого, адже не всім вистачає «бабла» на подібні контракти.

На запитання, чим запам’ятався минулорічний Бандерштат, де гурт грав вперше, лідер команди відповів: «Мені полюбився цей фестиваль тим, що він «тверезий» - це дуже важливо. Це крутий захід, зокрема тим, що люди приходять відпочивати з дітьми та слухати музику. На одному пальці однієї руки можна перерахувати фестивалі, де всі не «набухуються». Там було насправді класно».
Натомість на питання, чи варто очікувати фанатам спільних треків з російським репером Бастою після їх конфлікту, Андрій Хливнюк відповів, що найближчим часом це навряд чи відбудеться. Та додав, сподівається на те, що колеги і колишні друзі колись схаменуться, одумаються і вийдуть з інформаційного простору, в якому знаходяться, та зрозуміють, яке лихо заподіяла їхня держава і будуть більше адекватними.

На минулому концерті у Луцьку «Бумбокс» вирішив спонтанно презентувати новий трек «Сталеві квіти», але, як запевнив Андрій Хливнюк, під час цього виступу лучанам не варто очікувати якоїсь нової презентації.

«То якось було б дивно тільки у Луцьку презентувати нові пісні. Вся інша частина України просто сказали б: «Що це таке. Це вже по-земляцьки». Новолинськ, Луцьк, Черкаси – і так міста, де нові треки граються вперше», - жартома відповіли музиканти, адже саме родом з цих міст вони є.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus