USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Бурштинового» нардепа Розенблата «найгуманніший» суд визнав потерпілим

11 Квітня 2018 16:32
Народного депутата Борислава Розенблата визнали потерпілим у справі ГПУ проти НАБУ щодо нібито провокації хабаря у "бурштиновій справі".

Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на відповідну ухвалу Печерського райсуду Києва.

Суд зобов'язав скасувати постанову слідчого ГПУ Григоришина від 19 жовтня 2017 року по "бурштиновій справі" про відмову визнати Розенблата потерпілим.

Ухвала оскарженню не підлягає.
Розенблат є фігурантом так званої «бурштинової справи». Йому закидають отримання $285 тис. хабара. Близько року тому в рамках розслідування про нелегальний видобуток бурштину на нардепа вийшла агент НАБУ. Вона назвалася представником компанії "Фуджейра" з ОАЕ, яка нібито мала намір видобувати й експортувати бурштин з Житомирської області.

Депутат мав допомогти агенту отримати ліцензію на користування надрами та внести законодавчі поправки в Митний і Податковий кодекс спеціально під "Фуджейру", в тому числі щоб компанія платила меншу ренту за видобуток бурштину. Борислав Розенблат ці звинувачення відкидає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 11 Квітня 2018 17:16
Куда котиться судова система України, та Ви на морду цього депупата подивіться, бандюга клеймо нема де поставити.
хехъ до Лучанин Показати IP 11 Квітня 2018 19:15
истинный ариец
123 Показати IP 11 Квітня 2018 17:20
Шановні журналісти, трошки більше інформації потрібно. Що то за провадження, від чого чи від кого от цей дєпутат став потерпілим ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus