USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Був п’яним: знайшли водія, який розтрощив припарковане авто на Волині та втік

29 Січня 2023 15:16
Знайшли водія, який 28 січня розтрощив припаркований автомобіль у Нововолинську та втік з місця події. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння за кермом.

Про це повідомляє Буг.

28-го січня у Нововолинську поблизу супермаркету «Мікс» невідомий в‘їхав у припаркований автомобіль.

Зі слів очевидців, винуватець втік з місця події. Опель від удару відкинуло на пішохідну зону. Пошкоджено задню частину транспортного засобу.
Поліція встановила винуватця ДТП. Відомо, що водій, керуючи автомобілем марки КІА, в’їхав у припаркований Опель та втік з місця ДТП. Транспортний засіб з пошкодженою передньою частиною знайшли в одному з дворів міста.

За цим фактом було складено адміністративний протокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus