USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Був п’яний та втік з місця ДТП: судили водія, який збив жінку біля Луцька

7 Серпня 2021 20:25
Пенсіонера, який за кермом авто у селі Городище Луцького району збив жінку та залишив місце ДТП, засудили до одного року позбавлення волі.

Відповідне рішення ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Так, у жовтні минулого року нетверезий пенсіонер за кермом «Москвича» у селі Городище збив жінку, яка стояла на узбіччі. Не зупиняючись, водій поїхав з місця аварії, залишивши постраждалу без допомоги.

У суді винуватець ДТП розповів, що того дня в Городищі, з'їжджаючи автівкою на узбіччя, він там нібито нікого не бачив, а лише відчув удар у дзеркало. А про те, що збив людину, дізнався від працівників поліції, які приїхали до нього додому і повідомили про аварію.

Як розповіла сама постраждала, ввечері, повертаючись з роботи, вона перейшла на ліву сторону узбіччя, аби зателефонувати. В якийсь момент жінка почула свист від автомобіля, а коли озирнулась, то побачила, як на великій швидкості на неї рухається авто. Машина зачепила її дзеркалом, і почала різко повертати, а вона вдарилася об двері водія. Від удару постраждалу відкинуло приблизно на 10 метрів, вона впала та втратила свідомість. Згодом її знайшли перехожі, які й викликали швидку.

Взявши до уваги всі обставини справи, покази свідків та зібрані докази, вину водія було доведено. Суд призначив винуватцю ДТП покарання у виді позбавлення волі на один рік та позбавив права 3 роки керувати транспортними засобами. Крім того, стягнув з водія на користь постраждалої 50 тисяч гривень моральної шкоди.

Мар’яна Тарасюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus