USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Був п’яним: винуватця масштабної ДТП на Конякіна у Луцьку оштрафували на 17 тисяч

2 Жовтня 2022 06:43
В обласному центрі Волині винуватця масштабної ДТП на вулиці Конякіна, яка трапилася у червні, оштрафували на 17 тисяч гривень. Також водія, який на момент вчинення ДТП був п’яним, на рік позбавили водійського посвідчення.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 22 червня на вулиці Конякіна. П’яний водій Volkswagen Passat, рухаючись в напрямку вулиці Гордіюк, зіткнувся із попутною вантажівкою Volvo FH 500 з причепом Bodex, від чого перекинувся на зустрічній смузі руху, де зіткнувся із Opel Vivaro.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а водій та пасажир Volkswagen – тілесні ушкодження.
Читати ще: У Луцьку п’яні молодики на «Фольксвагені» в’їхали у фуру, авто перекинулось та влетіло у бус. Фото

Огляд на стан алкогольного сп'яніння винуватця ДТП проводився у КП «Волинський медичний центр терапії залежностей». Вміст алкоголю в крові становив 1,9 проміле, що майже в десять разів перевищує допустиму норму.
Винуватець ДТП до суду не з’явився, тож справу розглядали без його присутності. Дослідивши усі докази, суд дійшов висновку, що той винен у правопорушеннях передбачених ч.1 ст. 130 та ст.124 КУпАП.

Водія Volkswagen оштрафували на 17 тисяч гривень та на рік позбавили водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волинянин Показати IP 2 Жовтня 2022 07:46
Люди гинуть за нашу Україну.... А тут пяному штраф!? Та на фронт його.... І вже ж відбувся суд! Чому не вказуєте прізвища? Батьківщина повинна знати свої "героїв"!
Вал до Волинянин Показати IP 2 Жовтня 2022 23:19
Фронт це не виправна колонія, який там толк від обригана?
Радувець Ларіса Показати IP 2 Жовтня 2022 09:26
Вже і не зрозуміло хто більше падло, чи п'яна худоба чи потвора в мантії?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus