USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Бютівця і регіоналку застукали за інтимною перепискою

15 Червня 2011 14:39
Справжні пристрасті, не слабше ніж у Шекспіра, вирують у Верховній Раді. Кохання спалахнуло між депутатами-політичними антагоністами.

Вона - сестра глави адміністрації президента Юлія Льовочкіна з Партії регіонів. Він - соратник Тимошенко та її головний охоронець Віталій Чудновський, який на своїх плечах носив леді Ю на Майдані, - пище ТаблоID.

У вівторок Льовочкіну застукали за інтимною перепискою із її шанувальником з БЮТ просто на робочому місці у парламенті.

В об‘єктив ТаблоID потрапив телефон Льовочкіної, який вона використовувала для обміну смс-ками з опозиціонером Чудновським.


Близько 13-ої години Льовочкіна отримала від БЮТівця текстівку наступного змісту:

"Все нормально. Я люблю тебя. И мне так хреново. Бл***ть".



Не довго думаючи, регіоналка вирішила морально підтримати свого коханого і відписалася:

"Ну, не сиди здесь. Иди погуляй, подыши... Потом в прокуратуру сходишь".




Порада від Льовочкіної спершу погуляти, а потім іти в прокуратуру має своє пояснення.

Адже 14-го червня депутати від блоку Тимошенко здійснили колективний похід до генпрокурора Віктора Пшонки з вимогою скасувати екс-прем'єрці підписку про невиїзд.

Насправді Чудновський міг не обтяжувати себе цими візитами, а через Льовочкіну адресувати своє послання безпосередньо її брату.

Як пише ТаблоID, Юлія Льовочкіна – розлучена. Не так давно вона відмовилася від прізвища свого колишнього чоловіка Арсенія Новікова та знову перейшла на дівоче.

Водночас, достеменно невідомо, чи розлучений депутат від БЮТ Віталій Чудновський. Але ще два роки тому в інтерв‘ю газеті «День» він стверджував, що ідеальна жінка для нього - це власна дружина Олена, з якою він має сина і доньку.

«Жінка, якій я можу цілковито довіряти, яка нескінченно добра до наших дітей. Іще важлива щирість. Якщо щось не так, Олена не триматиме це в собі, як і я – ми все говоримо одне одному. Довіра, чесність у стосунках – це найважливіше», - запевняв тоді Чудновський.

Окрім іншого, Чудновський у блоці Тимошенко відомий своїми роздутими м‘язами та спортивними захопленнями.

За часів прем'єрства Тимошенко він щоранку чекав її біля входу в будівлю Кабінету міністрів, щоб супроводжувати до апартаментів глави уряду.

Але тепер місце Тимошенко в його житті заступила інша Юлія Володимирівна, - пише ТаблоID.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
VSC Показати IP 15 Червня 2011 18:40
"И мне так хреново. Бл***ть" - ой-вей, а кому сейчас хорошо?
Лучанин Показати IP 15 Червня 2011 19:11
Назви партій - це лише назви торгових марок, які випускають дуже неякісну продукцію. Особисте життя людей - це їх власне особисте життя. Що в цьому особливого? До чого це?
Vigilante Показати IP 15 Червня 2011 23:40
"Я люблю тебя. И мне так хреново." - Ну тоді, по логіці речей, кидай Віталя цю курву нафік, і стане знову добре та хороше! :))))
Грамотний Показати IP 16 Червня 2011 09:15
Слово "Б...ь" пишеться через "д"...
Zheniok Показати IP 16 Червня 2011 10:37
гы)
Ната Показати IP 19 Червня 2011 11:59
Офигеть, народ в нищете живет, а эти, покращення життя и верніть нам Юлю о своих гениталиях думают. Бедняжко, хреново ему, небось вкалывает как негр на плантации, чтоб детям на осень в школу одежду и обувь купить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus