USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як волинських чиновників поліція «застукала» на роботі за чаркою. Відео

14 Червня 2018 12:59
Працівники поліції 25 квітня 2018 року провели санкціонований обшук у приміщенні Управління держпраці у Волинській області. Під час здійснення обшуку у кабінеті начальника було виявлено працівників згаданої установи, які, побачивши поліцейських, почали втікати.

Як виявилось пізніше, працівники Управління держпраці разом з начальником розпивали алкгольні напої на робочому місці, інформує Під прицілом.



Після проведення слідчих дій на працівників Управління держпраці у Волинській області було складено адміністративні протоколи за вчинення правопорушення передбаченого ст. 179 КУпАП України.

Додамо, що у ст. 179 КУпАП України йдеться:

Розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві (на робочих місцях, у приміщеннях і на території підприємств, установ, організацій) або перебування на роботі в нетверезому стані,

– тягне за собою накладення штрафу від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Участь майстрів, начальників дільниць, змін, цехів та інших керівників у розпиванні з підлеглими їм працівниками пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві або невжиття ними заходів до відсторонення від роботи осіб, які перебувають у нетверезому стані, або приховування ними випадків розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв чи появи на роботі в нетверезому стані підлеглих їм працівників,

– тягне за собою накладення штрафу від чотирьох до шести неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
скептик Показати IP 14 Червня 2018 13:03
6 НМДГ - це 100 гривень. накрити поляну коштує дорожче. але ж як "продуктивно" працюють слуги народу при новому голові ОДА
лучанин Показати IP 14 Червня 2018 13:24
Краще б якогось злочинця піймали, Але той дасть по морді, а тут "герої", мовчать! Виявляється для цього створили нову поліцію!
чесний до лучанин Показати IP 14 Червня 2018 15:40
якщо б ви читали уважніше, то помітили б, що факт розпитя спиртних напоїв на робочому місці працівниками управління держпраці було виявлено у ході проведення слідчих дій, а слідчі дії, якраз і проводяться для того що б спіймати злочинця, так що ваш коментар зовсім тут недоречний.
! до чесний Показати IP 14 Червня 2018 17:05
Да не звертайте на це створіння уваги. Він тільки й вспіває гадити на сайті, то як к. лучанин, то як корінний лучанин, то ще щось подібне. Очевидно це просто хвора людина ...
совість Показати IP 14 Червня 2018 13:50
а, хіба вони колись бувають тверезими на роботі???.... це для них як зарядка в школі!!!
ЛЬоня Показати IP 14 Червня 2018 14:05
А за таке треба їх всіх звільнити!!!! Позорище!!! ТО як такі ще можуть перевіряти щось якщо вони самі що хочуть іте і роблять! А в іших органах що не так ??? Тільки треба карати жорстко -звільненням!!! А не штраф!!!!!!!!!!!!!!! Звільнити з роботи. Сидять випивають державні собі бо ж не треба працювати держава гроші заплатить і ще й вип"ють. Ганьба нехай Гройсман з своїми кадрами розбереться і повиганяє таких "работнічків"
Ага-ага до ЛЬоня Показати IP 14 Червня 2018 14:50
От до чого та "буря в склянці води" і стільки пафосу "розпивали спиртні напої на робочому місці"? Вони що там були невміняємі і валялись? Ніби ніхто не знає що всюди в колективах так прийнято відмічати дні народження, інші вагомі дати чи свята, і ніби ніхто з тих хто строчить гнівно-осуджуючі пости сам так не відмічав. та не може бути, а якщо є, то значить ізгой в колективі.
скептик до Ага-ага Показати IP 14 Червня 2018 15:18
по твоїй логіці і в громадських місцях можна пити алкоголь. ну тоді і за кермом можна, і хірургу за операційним столом. і взагалі, навіщо ті норми моралі. давайте закриємо очі НА ВСЕ. ХАЙ ЖИВЕ АНАРХІЯ !!!!!!.
Ні до скептик Показати IP 14 Червня 2018 16:01
це в тебе така логіка! не треба рівняти цацку до пецки - "фуршет з нагоди" з колективом, як правило в вільний час і пити за кермом чи хірургам перед операціями. Сто відсотків, що й тут вони не закрились від відвідувачів на прийомі, а скоріше за все обідня перерва, не прийомний день чи щось таке. Бо внаглу в робочий час ніде ніхто такого не робить, хіба хвилин десять зайвих. До штунд, до штунд вперед, вперед! Зачекались нових "праведників!"
скептик до Ні Показати IP 14 Червня 2018 16:37
всі пецки якраз і починаються з цацок. або дай свині сісти за стіл - вона і хвіст на стіл вивалить. фуршет з колективом - на природу, в кафе, і т.д., а не на роботі. і саме внаглу на роботі пянка і була. а щодо штунд - то тобі до них дуже далеко, бо в тебе відсутнє елементарне уявлення про норми людської моралі.
чесний Показати IP 14 Червня 2018 15:42
Мені здається проблема нашої країни саме в таких людях. Якщо начальник такого рівня дозволяє собі розпивати з підлеглими на робочому місці, то про що тут взагалі можна говорити?
АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 14 Червня 2018 15:44
Аякже! Держчиновникам ВОДА можна і треба (щодня) вживати алкоголь на робочому місці і у робочий час. А що робити? Всі виробничі питання вирішені. Голова - свій у дошку мужик!
скептик до АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 14 Червня 2018 16:39
у пєці-чокосвині всі ставленики - свої в дошку злодюги.
підприємець Показати IP 14 Червня 2018 16:05
ну а що? Люди гроші заробляють нормальні на свої перевірках, поїхали побрили підприємців і сидять бухають, а що ще робити?
Ковельська 20 кВ 6 Показати IP 14 Червня 2018 16:08
Приходьте до нас на роботу
підприємець до Ковельська 20 кВ 6 Показати IP 14 Червня 2018 16:24
не прийду, бо я так багато пити не можу
чесний Показати IP 14 Червня 2018 16:12
мда
чесний Показати IP 14 Червня 2018 16:17
надіюсь керівники цієї "установи" покарають винних ладно ще рядові працівники, але як начальник може собі таке дозволяти? не тільки не припинив таке свавілля, а очолив! це п...ц, товариші.....
Ой Показати IP 14 Червня 2018 16:31
фу-фу! Лицемірство і подвійні стандарти рулять! Заприсягніться "трезвенники і праведники" ,що ніхто з вас, чи ваші родичі-друзі, не виствляв на роботі за День народження, іменини, весілля, народження дітей-внуків, не відзначали професійних і великих свят, чи не брали в такому участь? Чи ви розкошелюєтесь на бари-ресторани чи тягнете з таких нагод всіх до себе додому? То комусь мОна, а комусь ні?
скептик до Ой Показати IP 14 Червня 2018 16:43
дійсно, а чому тоді подарунка не можна взяти ? маленького. можна !!!! а великого можна ? та можна !!!!!! а на закон положити можна ? ТА МОЖНА Ж !!!!!!! велика свиня починається з маленького рожевого поросяти
А до скептик Показати IP 14 Червня 2018 16:56
в тебе бідного видать не було ні свят, ні подарунків, через те й так плющить.
скептик до А Показати IP 14 Червня 2018 21:13
мене від таких у"обків як ти плющить
чесний до Ой Показати IP 14 Червня 2018 16:54
звичайно можна собі дозволити відсвяткувати з колективом, але ж не в робочий час на робочому місці, Карл! ви уявляєте, що потім ці пяні м*рди підуть проводити перевірки підприємців на факт порушення трудового законодавста? смішно чи не так? хоча судячи з лиця їх начальника нікуди йти вони вже не збирались здається мені, якби не поліцейські, то сиділи б вони там ще довго...
Прокуратор Показати IP 14 Червня 2018 18:26
Поліціянтам на замітку. Завітайте 1 грудня в прокуратуру, зробите показник років на 5 уперед))
скептик до Прокуратор Показати IP 14 Червня 2018 21:14
і не забудьте з собою пару кулеметів взяти
Робітник Показати IP 14 Червня 2018 21:30
Підскажіть, куди написати заяву, а то у нас керовніки кожен четвер на роботі попойки влаштовують, та ще й дрова в баньку заставляють підкидати?
чесний до Робітник Показати IP 15 Червня 2018 14:50
я хотів би порадити написати в Управління держпраці але в світлі останніх подій вже не впевнений)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus