USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Бив у груди і шию: рецидивіст, який з ножем напав у Луцьку на перехожого, отримав 5 років

28 Листопада 2021 23:36
Рецидивіст, який на вулиці Степана Бандери у Луцьку, напав на перехожого та поранив його ножем, проведе за ґратами понад п’ять років.

Відповідний вирок днями ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Увечері 18 липня неодноразово раніше судимий, у тому числі за розбій та крадіжки, чоловік у дворі будинку на вулиці Степана Бандери під час конфлікту кілька разів вдарив ножем у груди та шию 30-річного перехожого.

Потому 34-річний нападник втік з місця події зі своїми товаришами. Проте патрульні, які прибули на місце події, обстежили прилеглу територію та виявили нападника.

Під час судового засідання обвинувачений свою визнав повністю, у вчиненому щиро розкаявся та просив суворо його не карати.

Натомість суд врахував, що чоловік має на вихованні трьох малолітніх дітей, раніше вже був неодноразово судимий та те, що постраждалий вимагав суворого покарання для нього. Тож обвинуваченому призначили 5 років та 6 місяців перебування за ґратами.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus