USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Бив її постійно: сусіди розповіли про чоловіка, який палицею вбив матір на Волині

23 Липня 2021 19:23
У Маневичах на Волині 36-річний чоловік вийшов із в’язниці після вбивства батька і одразу після звільнення – вбив матір, стверджують у поліції. Побиту жінку без ознак життя на подвір’ї виявили сусіди.

Про це повідомляє ТСН.

Чоловік наносив удари мамі дерев’яною палицею. «Швидка приїхала, сказала, що вона вже нежива. Ну, засвідчили», – кажуть сусіди.

Говорити на камеру селяни не хочуть, не приховують: бояться за свої життя. Бо до цього чоловік вбив і батька, і відсидів за це. Кажуть, чоловік агресивний, особливо коли вип’є. У в’язниці він сидів вже удвічі, і двічі повертався додому достроково. І от востаннє звільнився кілька днів тому, матір якраз прийшла до нього провідати. Через що вони посварилися, поки слідчі не кажуть, говорять лиш, між сином та матір’ю виник конфлікт.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік уже був напідпитку і взявся бити матір. Її він бив постійно, сусіди часто бачили жінку у синцях та із забоями.

Батька він вбив 12 років тому, тоді його засудили до семи з половиною років, однак звільнили достроково. Потім молодик знову втрапив у в’язницю, начебто за крадіжку, і його знову відпустили раніше.

«Що бив, то бив. Вона його так гляділа, всі гроші на нього, а собі таке», – розповідає знайома.

Нині за скоєне затриманому загрожує 10 років ув’язнення. Запобіжний захід обиратимуть завтра. Тим часом сьогодні у селі ховали його матір. Про неї відгукуються добре: вона була привітна, до сина ставилася добре, мала вищу юридичну освіту, але останнім часом зловживала спиртним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Феміда Показати IP 23 Липня 2021 20:06
Можете кидати каміння, шановні дописувачі-гуманісти, але в даному випадку і в подібних (згвалтування, вбивство (особливо дітей), навмисне вбивство, регулярне насильство,що призвело до смерті), випадки, коли буквально "затримали на гарячому", про що вони самі зізнаються), заслуговує на страту. Якого .... ми повинні утримувати ці істоти, оплачувати адвокатів за власний рахунок? Воно буде жити, і за кілька років вийде і чинитиме ще жахливіші злочини. Поліція їх затримує, а наш гуманний суд виносить такі вироки. В таких випадках немає, що розглядати кілька місяців,а то і роки. Одне засідання і досить. Вирок - відчути страждання його жертви і їх останні миті життя. Можливо в такому випадку з'явить відчуття страху за свої вчинки і за свою " шкуру".
5 до Феміда Показати IP 23 Липня 2021 20:41
Цілком підтримую. Ну випустять цього виродка через 10 років із в'язниці... І він знову наступного дня когось уб'є. І який вихід? На людські податки утримувати його до кінця життя?
Пропоную Показати IP 23 Липня 2021 20:28
За цей ганебний випадок позбавити Маневичі статусу селища перевести в село
Саша Показати IP 24 Липня 2021 13:54
В Луцьку заруба дружину і доньку! То можна і Луцьк в село)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus