USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Частина лучан буде без гарячої води до кінця вересня

14 Вересня 2018 11:39
12 вересня у Луцьку відключали гарячу воду у двох мікрорайонах міста.

Зупиняли на добу роботу котельні на вул. Карбишева, 2 для проведення робіт на тепломеханічному обладнанні, але під час робіт виявили, що для відновлення постачання теплої води на вулиці Федорова, 4-в та Соборності, 40 потрібно більше часу.

Про це йдеться на сайті ДКП «Луцьктепло».

Частину запланованих робіт здійснили, і для більшості споживачів котельні надання послуги постачання гарячої води було відновлено. Однак, в процесі виявили, що для виконання інших аварійних робіт необхідно більше часу. Відтак, роботу центрального теплового пункту (ЦТП) на вул. Федорова, 4-в не відновили. Працівники ДКП «Луцьктепло» докладають максимум зусиль для завершення робіт впродовж сьогоднішнього дня.

Окрім того, не відновлено послугу гарячого водопостачання для споживачів ЦТП на пр. Соборності, 40. Здійснення аварійних ремонтних робіт потребує значно більшого часу. Відновлення водопостачання обіцяють на кінець вересня.

Додатково повідомляють про відсутність послуги гарячого водопостачання у частини споживачів пр. Соборності та вул. Кравчука, підключених до ЦТП на вул. Кравчука, 26-г. Причина – ліквідація витоку в будинку №26-б, що на вул. Кравчука. Роботи проводить ЖЕК №8.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин мешканець 40 Показати IP 14 Вересня 2018 12:51
От мені подобаються такі статті. З травня по кінець серпня теплотраса по Гордіюк стояла дубом, розрита, нікому не потрібна. А як 13 вересня, фактично за місяць до початку опалювального сезону, то вони вже докладають всіх зусиль. Браво!
33 квартал Показати IP 14 Вересня 2018 14:39
От,скотибази!!!!!!!
Галина Показати IP 14 Вересня 2018 23:01
А про Відродження 22а забули. Гарячої води з 16 липня немає. Чи там не живуть люди???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus