USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Частина лучан може залишитися без гарячої води

3 Квітня 2017 16:47
Із 4 квітня ПАТ «Волиньгаз» вимушене розпочати обмеження газопостачання для комунального підприємства обласного центру Волині ДКП «Луцьктепло» у зв’язку з відсутністю підтверджених номінацій від постачальника, яким є НАК "Нафтогаз України".

Про це повідомили у прес-службі «Волиньгазу».

Так, відповідно до вимог Кодексу газотранспортної системи, у разі відсутності номінації (ліміту) від постачальників, ПАТ «Волиньгаз» не має права здійснювати розподіл природного газу таким споживачам. На сьогоднішній день ДКП «Луцьктепло» не уклало договір із НАК «Нафтогаз України» та не отримало номінацій на квітень 2017 року.

Відсутність підтверджених лімітів природного газу є серйозною підставою говорити про незаконний подальший відбір газу підприємством ТКЕ. Відтак, з метою недопущення факту несанкціонованого відбору газу у разі відсутності підтверджених лімітів палива, ПАТ «Волиньгаз», змушене припинити розподіл природного газу підприємству, що, своєю чергою, загрожує відсутністю у помешканнях частини лучан опалення та гарячого водопостачання.

Подальше вирішення ситуації із можливим припиненням газопостачання та усунення загрози залишити лучан без тепла та гарячої води, залежить виключно від підприємста. Для того, аби ПАТ «Волиньгаз» могло безперебійно здійснювати розподіл природного газу для ДКП «Луцьктепло», підприємству необхідно врегулювати питання отримання номінацій на постачання газу від НАК «Нафтогаз України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Поліщук Показати IP 3 Квітня 2017 17:03
Спасибо жителям донбаса..., і вінниці також
Коля Показати IP 3 Квітня 2017 18:51
Дякуємо владі яка дбай про лучан. Якби так не заплатили за щось все забирають майно а якщо самі не здатні забезпечити людей основним то це норма?!!!!! Пад ки ,не справляєтсь-геть!!!!!!!!!!
Анонім до Коля Показати IP 3 Квітня 2017 20:59
Всі Романюкові ставленники! І волиньгаз і луцьктепло! Пожинаємо плоди!
лучанин Показати IP 3 Квітня 2017 19:07
сказати " я куєю!!!" -це нічого не сказати... Що за да%ни правлять в цій країні...???
ВОВК Показати IP 3 Квітня 2017 19:25
нашо плебсу гаряча вода. Вже можна і в ставку дупу мити. скоро зроблять абонплату за помивку .ГИ.
Мешканець Показати IP 3 Квітня 2017 19:37
Вода дуже дорога,тільки "субсидіянти"полощаться-відключити і забути.
Просто Показати IP 3 Квітня 2017 19:50
Да ви вже заї@@ли з тим газом і водою!!!!!!
лпз Показати IP 3 Квітня 2017 20:14
Треба того яковлева, моклицю, разом з керівництвом Луцьктепло брати за ж%пу. Цеж комунальне підприємство, тобто ним керує керівництво міста. Люди гроші за комуналку сплачують а де ці гроші діваються невідомо. Керівники мерії міста та підприємства Луцьктепло зарплату з наших грошей по 15-18 тис грн. отримують справно. Чому вже стільки років те Луцьктепло разом з керівництвом міста нагло обкрадає громадян а правоохоронні органи як в рот води набрали. Значить вони в долі. От вам і є свідомий підрив основ Української державності, оскільки вони ведуть до соціального вибуху. Саме цим треба СБУ і займатися а не ловити і саджати в тюрму патріота України який за неї воював і в соціальних мережах написав ща мр%зі які ведеть народ до зубожіння та вимирання не мають права нами керувати. ТОй самий Яковлев ціну на маршрутки всетаки встиг підняти бо цеж саме головне. Тільки суд лінча спасе країну.
Лучанин Показати IP 3 Квітня 2017 20:22
Цей волиньгаз- це шарашкіна контора.З.....ли.
Наталка до Лучанин Показати IP 5 Квітня 2017 19:30
Повністю згідна! Це зміїне кубло давно треба знищити, але напевно їх добре кришують десь наверху...
ВАПР Показати IP 3 Квітня 2017 23:43
А люди тут причому ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus