USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Чекали цілу ніч: у чергах на Ягодині – тисячі українців, які повертаються з Польщі

27 Березня 2020 13:25
Перед пунктом пропуску «Дорогуськ-Ягодин» черга людей простяглася на кількасот метрів.

27 березня українців, які хочуть повернутися додому, було кілька тисяч. Ніхто не дотримується дистанції, більшість людей без масок, пише Район.in.ua.

Люди чекали черги, аби перетнути кордон, цілу ніч.

За словами Івана з Любомльщини, який повернувся в Україну 27 березня вранці, на «Ягодині» багато митників працює без захисних масок, рукавичок, не кажучи вже про окуляри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Анонім Показати IP 27 Березня 2020 14:23
Любо глянути, як ті, хто гонорово кричав, що Україна їм нічого не дала, ті що втікали від призову і кричали, що самі розумні, бо за кордоном...тепер згадали, що вони українці... Маєте шанс після епідемії піднімати економіку своєї держави. Заробили грошенят, досвіду набрались, тепер ласкаво просимо до роботи Відкривайте свій бізнес, платіть достойні зарплати, покажіть свій розум на ділі. Чи перечекаєте і знову здриснете на панів-сенйорів спини гнути.
Аndrij до Анонім Показати IP 27 Березня 2020 14:56
Вони не досвiд а КОРОНУ до дому везуть...
Анонім до Аndrij Показати IP 27 Березня 2020 16:29
Вони тільки за ду- пи свої думають. По 20-15 років працюють на чужині, але навіть найменшого магазинчика чи цеху переробного не відкрило. З тими заробітками стратять сім'ю, здоров'я і в цьому знову будуть звинувачувати Україну.
К.лучанин до Анонім Показати IP 27 Березня 2020 15:03
Скільки б не заробили - всеодно мало. Бідний не той у кого мало, бідний той кому весь час мало .Це про тих заробітчан що по безвізу їздять. ПЕТЯ зробив таку " послугу " українцям і спровадив їх на роботу за кордон підіймати економіку Польщі і др, замість того щоб підіймати економіку України. А тепер БЕЗВІЗ показав , що краще б його не було. Кожна країна дбає про свої інтереси! І ШЕНГЕНУ наказано довго жити . Макрон вже сказав про це у ЄС. Зараз Україну чекають дуже нелегкі часи випрробувань і ці заражені заробітчани і всі українці відчують це незабаром.
Деталі до Анонім Показати IP 28 Березня 2020 01:21
Умови для бізнесу відкриття які? Більшість заробітчан як і тих хто залишився в Україні без підприємницької жилки. Відкриття бізнесу у світі працює через низький процент банків куди кладуть гроші робітники і з тих грошей підприємець отримує кредит, а держава забезпечує умови.
Анонім до Деталі Показати IP 28 Березня 2020 12:22
Тільки соплі не розмазуй . Бо нікого не цікавить чим підпиємцю платити оренду, податки, кредити, за охорону інше... З якої тумбочки доставити? Тому розмова закінчена. Майте совість, сидіть в дома ,бережіть себе і інших.
ІВАН до Анонім Показати IP 28 Березня 2020 15:27
Шановний, за кордоном де я є в мене все застраховано і загарантовано. Я можу і користуюсь тим, що можу наперед спланувати щось для себе. А, чиї страхові компанії в Україні, чи банки ? Пропонуєте на граблі наступати і боротись як Дон-Кіхот з олігархами, невідомо з ким, хто заграбастав, монополізував все, і чекає мене, чергового раба собі ? Чомусь в Україні до цих пір існує ряд таких статусів як прокурор, суддя, прикордонник, митник і ряд інших де сопляк може собі дозволити все і безкаранно, бо він при статусі, чи чорних грошах. Які авто дозволяють собі паркувати під офісом не ховаючись працівники прокуратури в Луцьку, Ковелі, ... ? За зарплату куплені ? Так, у них все гарантовано і «застраховано». Щоб влаштуватись у Волинську прокуратуру я згідний - розуму багато не треба - «треба пройти тести». І це в 2019-2020р.р. «Боіться, і поборете...»
Анонім до ІВАН Показати IP 28 Березня 2020 17:41
То агітуєте переїхати закордон? Вітаю, якщо вам вдало вдалося десь прилаштувати свою дупу. Там і сидіть, за кордоном якось легше любити Батьківщину. А тут хай хтось інший розбудовує... З за бугра легше критикувати ???? Я більше скажу, не хочеш змінюватись сам, свої звички, дім в якому жевеш ну то trudnie. Визнайте себе емігрантом і живіть в спокої. Але... Але тоді ви не маєте жодного морального права диктувати свої умови і качати свої права на землі, яку не захотіли піднімати, з якої втікали, бо тут вам умови не створили... А хто має створювати??? Чому ви собі ці умови тут не створили? Бо легше втікти і сміятися з тих, хто лишились??? Їдьте до дому, ніхто вам не завадить, але де ваш розум? Чому ви так не любите себе? Чому позорете себе і Україну??? Подивіться реально на ці кадри. То нормальна поведінка адекватних людей? Позорище... Попрошу припинити цю дискусію і більше нікого в розмову не встрявати. Всіх благ. Czesc.
Активіст Показати IP 27 Березня 2020 14:24
Вони в тих чергах підхоплять все що можна, а не тільки коронавірус. А потім повезуть по рідним селам. Кінець світу.
а Показати IP 27 Березня 2020 15:42
а взагалі людей шкода. вони не винні що тут можна хіба виживати. а в селах де нема роботи. що тим людям робити?. чи добре жити можна лише тим хто при владі?
К.лучанин до а Показати IP 28 Березня 2020 09:21
Ми всі ВИННі що будуємо таку країну . тут виправдань не може бути ніяких ! По радіо весь час звучить реклама : Україна готова до боротьби з короновірусом , а аптеках масок нема - самого найпростішого. Ну це ж лицемірство ! Експрес - тести купують браковані , на якість наша влада увагу не звертає і при цьому хтось наживається дуже .
місцевий Показати IP 27 Березня 2020 15:54
чому їх не зустрічають представники військомату, там більша половина тих хто втік від призову
Дідо до місцевий Показати IP 27 Березня 2020 17:47
йди служи олігархам дурачок, отримаєш від них значок.
Анонім до місцевий Показати IP 28 Березня 2020 01:17
І кого по твоєму більше і хто б кого "спакував" роздратований?
Народна прокуратура Показати IP 27 Березня 2020 15:54
До Анонім. Ви красавчик ! Бісить позиція влади: куди вони ринуть і де їх примусова ізоляція?
криниця Показати IP 27 Березня 2020 16:04
А завтра це все буде в супермаркетах аптеках і обмінниках
Док Показати IP 27 Березня 2020 16:37
Нашо вам путін,ви вже як собаки гризетесь,нація украінець...
Анонім до Док Показати IP 27 Березня 2020 17:08
Нація така, як і всі нації. Як поляки, як румуни, як словаки, як інші... Зрадників ніхто не шанує. Люби , живи, працюй дбай за свою країну . Тому Путіна лишіть собі .Здоров'я всім ,достатку розуму та витримки.
мдя до Анонім Показати IP 27 Березня 2020 17:23
Почитавши коменти маю сумніви в доцільності існування такої "нації" :(
Арафат до Анонім Показати IP 27 Березня 2020 20:09
Думав не писати, але Ви так влучно дали оцінку ситуації. Браво!
Кріт до Док Показати IP 27 Березня 2020 17:22
Мову вивчи, а то Гугл не точний переклад передає. Займись "своєй расєєй", а до України носа не пхай.
Анонім до Док Показати IP 29 Березня 2020 10:27
На останок, для тих, хто так нарікає на націю. Якщо вам вона така ненависна, якщо вам соромно називатись українцями, то цими словами ви самі паплюжите себе, своїх батьків, дітей... Чому такі" хороші" пани італійці, поляки, німці не сказали: ,, Іване, лишайся тут, у нас краща медицина, пересидь тут" Ні, вони вигнали вас з роботи, з помешкань, а кому і взагалі не заплатили. Тому не гнівіть Бога, дбайте за своє, бо для інших ви завжди будете чужими, а в своєму домі і стіни лікують. Будьте здорові
лучанин Показати IP 27 Березня 2020 17:25
Де ви платили податки,а ? Там і лікуйтися
Олександр до лучанин Показати IP 27 Березня 2020 19:49
І скільки Ви податку заплатили?
Не той кордон Показати IP 28 Березня 2020 01:15
Люди привозили гроші і вкладали в економіку долари і їм не давали пільги як інвесторам з офшорів. Податки 20% при купівлі товару платять усі. Не від доброго життя поїхали. Це наші українці. Мають право повернутись, а місцева влада провести карвнтинні заходи - перевірити, на обсервацію і самоізаляцію на час інкубаційного, а не просто намагатись забути і тим більше не створювати таких скупчень.
Кріт до Не той кордон Показати IP 28 Березня 2020 09:49
Чого чекали до останнього? Не цікавляться, що в світі робиться? Голови не мають подумати, що саме це не розсмокчеться?Скупчення їм хто зробив? На метр розбиратись по полю і маску вдягнути слабо? На маску грошей не заробили? Пошити руки не дійшли, чи мозку не хватило? Руки мити по туалеті хоть навчаться, чи і далі будуть харкати під ноги? ЗНОВУ ХТОСЬ ВИНЕН, але не самі.
Анонім до Не той кордон Показати IP 28 Березня 2020 10:18
В пряму кишку вони вкладали, а не в економіку. Хто їде заробити на лікування, чи навчання дітей, на квартиру, то так. Заробить і біля сім'ї сидить, дітей глядить та жінку. А є й такі, які все життя там сидять ,бо будують хацько на 400 квадратів на 3 дупи, а потім ні з дітьми ,ні з тією хатою ради дати не може.В економіці гроші роблять гроші, а не йдуть в пряму кишку. Не журись, такі проїдять зароблене і далі курсувати будуть, поки до пенсії доживуть. А там знову по новому кругу заспівають трохи іншої пісні, але з однаковим приспівами: ми гроші слали...
Читач Показати IP 28 Березня 2020 06:32
Себе різко патріотами відчули? А чого ж тоді щастя за кордоном шукаєте? Раз поїхали туди ну так сидіть там
Ярослав Показати IP 28 Березня 2020 12:45
Тільки Українці можуть один одно так ненавидять.
Борис Показати IP 30 Березня 2020 08:49
Да причому тут українці? Громадяни усіх держав починають панікувати коли їм говорять, що заїжджає народ, потенційно хворий на covid-19. Тільки є одна різниця, в Європі та США люди сидять на самоізоляції, а у нас ці будуть качати права і кричати "Я же Украинець" бо солов'їну забув на чужині і будуть лазити по містах та селах! Вже була спроба ізолювати заробітчан, чим все закінчилось....?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus