USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

27 березня – вибори в Шацькій об’єднаній громаді

16 Березня 2016 12:04
У березні-квітні 2016 року перші місцеві вибори призначено у 13 об’єднаних територіальних громадах. Таким чином процес добровільного об’єднання завершать ще близько 50 місцевих рад.

Про це сказав перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода, - йдеться на сайті Офісу реформ у Волинській області.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 27 березня відбудуться місцеві вибори в об’єднаній територіальній громаді Шацька,

до складу якої увійшли, окрім самого Шацька, Самійличівська та Прип’ятська сільські ради.

В’ячеслав Негода нагадав, що за поданням державних обласних адміністрацій ЦВК призначила на 27 березня та 24 квітня 2016 року перші вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 13 об’єднаних територіальних громадах різних регіонів.

«Проведення перших виборів – обрання місцевих голів громад та депутатів – завершить процес створення згаданих об’єднаних громад – вони перейдуть на прямі відносини з державним бюджетом, отримають додаткові ресурси та повноваження, сформують власні виконавчі органи і зможуть нарешті почати активно розвивати свої території», – сказав В’ячеслав Негода.

ЧИТАТИ ЩЕ: У МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ 27 БЕРЕЗНЯ ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ 27 ПАРТІЙ, – ЦВК

Нагадаємо, 25 жовтня 2015 року перші місцеві вибори пройшли у 159 об’єднаних територіальних громадах (загалом об’єдналися близько 800 місцевих рад). Зараз вони самостійно формують свої бюджети, готують програми розвитку своїх територій та інвестиційні проекти.

Довідка:

27 березня 2016 року перші вибори призначено у десяти об’єднаних територіальних громадах (ОТГ), зокрема – у Шацькій селищній ОТГ Волинської області. А 24 квітня 2016 року, перші вибори призначено у трьох об’єднаних територіальних громадах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus