USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через 20 років розкрили таємницю вбивства легендарного репера з США

7 Липня 2018 10:55
Американський телепродюсер Кайл Лонг звернувся в поліцію Лас-Вегаса з сенсаційною заявою: він стверджує, що йому відомі всі обставини вбивства легендарного репера Тупака Шакура, який був застрелений в 1996 році, інформує "Обозреватель".

Лонг також зазначив, що знає ім'я вбивці американської зірки, незважаючи на те, що мільйони шанувальників Шакура досі вірять, що їхній кумир живий. Про це пише Daily Mail.

Загибель культового музиканта і актора вважається одним з найзагадковіших злочинів в історії США. За 22 роки з'явилося безліч конспірологічних теорій з приводу того, хто міг вбити Тупака Шакура.

Кайл Лонг працює з компанією Netflix над 10-серійним документальним проектом "Нерозкриті", де мова йде про найгучніші вбивства XX століття, скоєних в США, і до сих пір не розкритих поліцією. Загибелі Тупака Шакура присвятили один з фільмів.

Знімальна група зустрілася з гангстером Двейном Кітом Девісом на прізвисько Кіф Ді. Він заявив, що знає все про вбивство Шакура.

"Я зберігав цю таємницю 22 роки. І я - єдиний, хто може сьогодні розповісти всю правду. Решта вже мертві. А мені тепер все одно. У мене знайшли рак. І скоро мені кінець. Так що я готовий..." - поділився Кіф Ді .

Двейн Девіс стверджує, що Тупака застрелив його племінник. Хлопця звали Орландо Андерсон на прізвисько Бейбі Лейн. Відзначимо, його вже немає в живих: Орландо загинув в перестрілці в 1998 році.

"Він був задерикуватий малий. До Тупака у Бейбі Лейна був особистий рахунок. Тоді (13 вересня 1996 року, в день смерті репера - Ред.) в Лас-Вегас з'їхалося багато всякого народу. В готелі MGM Grand Майк Тайсон бився на рингу з Брюсом Селдона. Мій племінник незадовго до початку бою проколовся. Бейбі Лейн хотів поцупити у когось з оточення Тупака медальйон з емблемою банди Death Row Records", - згадав Кіф Ді.

Спроба Андерсона вкрасти медальйон була сприйнята як виклик всій банді, в якій перебував Шакур. Опісля Орландо підстерегли люди з оточення Тупака і серйозно побили.

"Я не міг залишити це без відповіді. Я взяв племінника і ще двох хлопців, ми сіли в машину і відправилися шукати Шакура і його людей", - стверджує Девіс.

За його словами, за кермом був Терренс Браун на прізвисько Ті-Браун. На задньому сидінні розташувалися Бейбі Лейн і Деандре Сміт на прізвисько Дре. Сам Киф Ді розташувався на передньому пасажирському сидінні.

"Ми знали, в якому готелі зупинився Тупак зі своєю командою. Під'їхали туди. Там зібралася юрба дівчат. Вони верещали від захвату і чекали, коли з'явиться їх кумир. Ми теж чекали. Він з'явився і помахав рукою немов кінозірка. Шакур сів в BMW на переднє сидіння. За кермом був його менеджер Шуг Найт. Вони від'їхали, а ми рушили за ними", - підкреслив Кіф Ді.

"Я дістав пістолет і протягнув його Дре. Той затремтів від переляку і відмовився стріляти. Тоді пістолет взяв Бейбі Лейн. Ті-Браун вибрав зручний момент. Наші машини порівнялися, він простягнув трохи вперед, щоб мій племінник виявився навпроти передньої частини BMW. Потім Орландо опустив скло і вистрілив кілька разів. Ті-Браун рвонув вперед, і ми сховалися", - підсумував очевидець трагедії.

Відзначається, що Орландо Андерсон був в числі підозрюваних, так як поліція знала про його бійку з друзями Тупака Шакура. Однак Бейбі Лейн категорично заперечував свою причетність до вбивства. Доказів проти нього не було, і в підсумку поліція залишила його у спокої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
хохо Показати IP 7 Липня 2018 12:39
нащо гам та америка. ви б краще надали розоолосу про вбивство наприклад Швачки. воно ж досі не розкрито?
andrei Показати IP 7 Липня 2018 19:36
кому та швачка потрібна
Тупак Показати IP 7 Липня 2018 23:35
Там ще не все розписано. По факту Паф Дедалі дав мільйон за ту стрільбу, а медальйон лише зачіска....уроди такого великого репера вбили..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus