USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через аварію центр Луцька – без води

17 Вересня 2020 08:42
Через аварійний порив водогону в центральній частині Луцька відсутнє водопостачання або понижено тиск води.

Про це повідомили в пресслужбі КП «Луцькводоканал».

Як зазначили на підприємстві, 17 вересня о шостій годині ранку стався аварійний порив водогону діаметром 500 мм. Це призвело до необхідності тимчасового перекриття водопостачання перехрестя вулиць Задворецька-Рівненська. Також у центральній частині міста тимчасово понижено тиск подачі води.

Аварійні бригади КП «Луцькводоканал» приступили до усунення аварійної ситуації. Про завершення робіт та відновлення водопостачання повідомлять додатково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Остап Вакарчук Показати IP 17 Вересня 2020 10:07
Коли це перехрестя вулиць Рівненська-Задворецька стали центром міста. Все життя цей район був брудним без асфальтового покриття та місцем де їздили підводи, одним словом кінцем світу де жили селяни. Центр міста завжди був, є та буде, це: Театральний майдан, вул.вул. Лесі Українки, Вінниченка та проспект Волі.
ігор луцький до Остап Вакарчук Показати IP 17 Вересня 2020 10:34
Почитайте ОЛХ ,,продаж квартир".Зараз торгаші навіть вул.Арцеулова називають центром міста.Я вже мовчу про ЖК Атлант біля автозавода.
nick до Остап Вакарчук Показати IP 17 Вересня 2020 11:57
в 70-ті роки минулого століття хлопці з "розвилки", а саме так в народі називався описаний в повідомлені район, дуже образились би на Ваш опис

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus