USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через автоматизацію котелень з «Луцьктепла» планують звільнити 100 працівників

17 Березня 2021 10:52
Через автоматизацію котелень минулого року з ДКП «Луцьктепло» звільнили 70 працівників. Також у планах – вивільнення ще 100 працівників.

Про це йшлося 17 березня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

У керівника департаменту економічної політики Бориса Смаля поцікавилися, чи є на комунальних підприємствах міста так звані «мертві душі».

На це Борис Смаль зазначив, що оптимізація штату проводиться постійно на всіх комунальних підприємствах, зокрема на ЛПЕ.

«Стосовно «мертвих душ», то їх виявлено не було. І я взагалі не розумію цього формулювання», - сказав посадовець.

Луцький міський голова Ігор Поліщук відзначив, що найбільша оптимізація проведена на ЛПЕ. Через впровадження автоматизованої системи оплати проїзду з’явилася можливість вивільнити певну кількість кондукторів.

Також він повідомив, що у зв’язку з реалізацією проєкту ЄБРР на «Луцьктепло» торік вивільнили 70 осіб, і у планах вивільнення ще 100 працівників у зв’язку з автоматизацією котелень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Правдоруб Показати IP 17 Березня 2021 11:22
Після того як з"явиться "синтетичний інтеллект" (самонавчуваний алгоритм який зможе прйти тест Тьюрінга) тоді будь-які органи управління в тому числі і чиновники, різні контролюючі органи а також потреба в міжнародних кордонах стане непотрібною і людство позбавиться дармоїдів . Мабутнє не за горами...
Так але Ні до Правдоруб Показати IP 20 Березня 2021 01:02
Тест Тьюрінга застарів. Виникла необхідність зміни підходу до нових можливостей штучного інтелекту. Швидкість, сенсорність і т.д.
Оля Показати IP 17 Березня 2021 11:32
Та в що?Не знаєте,що таке мертві душі.Перевірте школи,бібоіотеки і інші бюджетні заклади там кишить ними.
Сарочка Показати IP 18 Березня 2021 19:41
Добре було б скоротити число начальницького складу Луцьктепла! Для чого при скороченні штату чотири заступники?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus