USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через диверсантів та Білорусь: на Волині збільшать кількість поліцейських нарядів

23 Липня 2022 19:41
У Рівненській та Волинській областях збільшать число поліцейських нарядів і мобільних груп реагування.

Про це йшлося під час координаційної наради у Головному управлінні Національної поліції в Рівненській області 23 липня.

Голова Нацполіції Ігор Клименко обговорив із керівниками північних районів області та очільниками територіальних підрозділів поліції краю можливості збільшення кількості нарядів та мобільних груп реагування для забезпечення публічної безпеки та порядку, організацію перевірок на блокпостах з метою виявлення ймовірних диверсантів чи інших кримінальних елементів, заборонених предметів тощо.

«У Рівному та Луцьку провів координаційні наради. Тому, відповідно, поліцейська присутність також має бути посилена», – цитує пресслужба.

За його словами, продовжаться профілактичні перевірки на блокпостах для виявлення можливих диверсантів або інших кримінальних елементів.

«Звичайно, під пильною увагою райони, що межують з Білоруссю. Там ми теж збільшили поліцейський контроль і старанно реагуємо на всі отримані сигнали від населення. Бо маємо бути готові до будь-яких варіантів розвитку подій», – додав Клименко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus