USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через касові апарати підприємці збільшать ціни або підуть «у тінь», – Ігор Палиця

17 Грудня 2021 19:24
Верховна Рада могла гідно завершити пленарний рік, проголосувавши 17 грудня «за» відтермінування касових апаратів для ФОПів до 2023 року. Розгляду відповідного законопроєкту № 6376 депутатська група «Партія «За майбутнє» добилася в останній день роботи парламенту в сесійній залі.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат України, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця.

Як зауважує парламентар, на жаль, більшість нардепів вирішила перед Новим роком позбавити більше мільйона підприємців та їхні родини заробітку і засобів для існування.

Читати ще: Щоб бізнес почав платити «білі» зарплати, необхідно знижувати податки, – Ігор Палиця

«Велика частина з них просто закриється або піде «в тінь». А ті, що працюватимуть легально, будуть вимушені збільшити ціни, бо вони понесуть додаткові витрати на апарати, програмне забезпечення, бухгалтерію тощо. У результаті це вдарить по кишенях усіх громадян України, які користуються їхніми послугами.

Водночас хочу подякувати всім народним депутатам, які підтримали нашу ініціативу та проголосували «за» відтермінування касових апаратів. Незважаючи на рішення більшості, ми будемо й надалі боротися проти збільшення тиску на бізнес. Бо від його розвитку залежить майбутнє України», - наголосив Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дідо Показати IP 17 Грудня 2021 19:30
торгівлі пальоною горілкую касовий апарат не перешкоджає.....тому касовий апарат будуть обходити всі фопи.
Анонім до дідо Показати IP 18 Грудня 2021 12:56
з приводу шмурдяка, до мєнтів. Це їхня, а не податкової компетенція. В крайньому випадку - не купуй і не вживай і
Maха Показати IP 17 Грудня 2021 22:59
в мене знайома торгує напроти обласної лік. то в неї по терміналу в вересні був 1 млн.не кажучи про готівку
Полька до Maха Показати IP 17 Грудня 2021 23:36
Це навпроти обласної.
М-да Показати IP 18 Грудня 2021 12:12
Яка іронія долі. Пам'ятаю, весь базар голосував за Зеленського. Всі підприємці були за нього і ненавиділи "баригу" Порошенка. Ну це в принципі нормально, коли дрібні бариги ненавидять іншого, більш успішного баригу, але зараз не про це. Тож як вам нинішня ситуація, панове ФОПи? Наступного разу теж будете голосувати "по приколу", чи все ж будете трохи думати головою?
Да - да до М-да Показати IP 18 Грудня 2021 13:39
Ви дуже далекі від обізнаності даного закону! Рекомендую спочатку вивчати закон, тоді лише коментувати! Базар відноситься до першої групи - не потрібно касовий апарат! 2-4 група, не полінуйтеся заГуглити Ставайте більше обізнаними, і пороХоботство саме від вас відпаде!
До Да до Да - да Показати IP 18 Грудня 2021 16:55
Базар в Україні явище об'ємне. Загалом це узагальнена назва середнього і малого бізнесів. Бо працюють вони базарними методами. І справа не в касових апаратах, а в тому як їх вставили в бізнес. Без переговорів, без домовленостей, без компромісів. Скільки часу ішли на поступки євробляхарям? А тут така рішучість. А те, що майже весь малий бізнес голосував за Зеленського і його слуг, що більша частина середнього бізнесу вирішила, що з коміком буде краще, то це правда. Отримали волю гетьманівську. Через якийсь час усі відчують її наслідки.
Юрій Показати IP 19 Грудня 2021 10:23
Переживає за підприємців, а чому не за пенсіонерів , які отримують по дві тисячі пенсії, не за дітей , які недоїдають, поділіться надприбутками з людьми.
Горбачьов до Юрій Показати IP 19 Грудня 2021 15:04
Бо Совок скінчився в 91ому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus