USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через коронавірус 73 волинян перебувають у реанімації, 36 – на ШВЛ

14 Грудня 2021 14:26
Станом на 14 грудня 813 волинян із COVID-19 перебувають на стаціонарному лікуванні у медичних закладах області.

Про це під час брифінгу 14 грудня повідомила заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук.

З її слів, наразі у медичних закладах області, які надають допомогу хворим на коронавірусну інфекцію, зайняті 32,4% ліжок.

«Це радує, бо більше виписаних, ніж госпіталізованих. Але зменшення рівня госпіталізації не означає зменшення кількості важких випадків. Станом на 14 грудня у реанімаціях медзакладів області із діагнозом COVID-19 перебуває 73 особи, 36 із них – на ШВЛ», - розповіла Тимощук.

Читати ще: Серед хворих на COVID-19 волинян – 80% у Луцькому районі

З її слів, єдиними дієвими методами запобігання поширенню недуги є дотримання карантинних обмежень та своєчасна вакцинація.

Нагадаємо, Волинська область й надалі залишається в червоній зоні епідеміологічної небезпеки, адже є перевищення по одному із показників - коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus