USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Через недобросовісного голову ОСББ лучани мерзнуть у квартирах

22 Лютого 2019 08:00
Мешканці будинку по проспекту Молоді, 1 звернулися до першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада зі скаргою на недобросовісного голову ОСББ, мовляв, через його халатність люди мерзнуть у своїх квартирах.

За словами представників будинку, безвідповідального голову, пана Давидюка, вже відсторонили від обов’язків і надіслали йому повідомлення про це. Однак колишній голова використовує застарілі підписи і переоформляє документи на себе. Мешканці вже звернулися зі скаргою в поліцію. А нині, в результаті діянь недобросовісного голови, всю зиму жителі мерзнуть у трьох під’їздах із чотирьох.

У будинку встановлено індивідуальний тепловий пункт за державні кошти, однак раніше, до його встановлення, усі під’їзди добре прогрівалися. «Найхолоднішим був 1 під’їзд, фіксували 15-17 градусів, зараз – лише 13-15 градусів. В нашому домі 4 під’їзди і лише в одному тепло. Від холоду і сирості почала з’являтися цвіль», – розповідають мешканці.



«Раніше в нас працювали два насоси і будинок добре прогрівався. Колишній голова зняв ті насоси і не поставив їх назад. Він створив ремонтний фонд, збирав 240 грн з квартири. А ми хочемо знати, куди йдуть наші кошти. Тепер Давидюк погрожує мені позбавленням субсидій, на одного мешканця навіть подав до суду», - розповіла одна із присутніх на прийомі мешканок.

Григорій Недопад зауважив, що проблема із теплопостачанням може полягати саме в роботі циркуляційних насосів, тому доручив відповідним службам перевірити їх функціонування і налагодити діяльність ІТП. Перший заступник міського голови порадив мешканцям відкрити новий особовий рахунок і звернутися в Департамент ЖКГ, щоб остаточно перереєструвати нового голову. Також Григорій Недопад направив відповідне звернення у поліцію, аби розібратися у непростій ситуації.

«При спілкуванні з ініціативною групою по створенню ОСББ завжди акцентую увагу людей на необхідності правильного вибору голови, – зазначає Григорій Недопад. – Саме від голови ОСББ на 50% залежить успішний результат і якісне функціонування ОСББ. Звісно, зустрічаються й негативні випадки, та все одно навіть дана ситуація не безвихідна. Ініціативні мешканці мають повне право переобирати голів ОСББ, а міська влада підтримає рішення людей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 22 Лютого 2019 08:15
При чому тут голова ОСББ?Є правління.Вони всі питання вирішують голосуванням.Люди не читають Закони,Статут,а ходять "плакатися"до влади.До речі-при чому тут влада?Всі будинки у власності мешканців.
осбб до Лучанин Показати IP 22 Лютого 2019 08:35
психіатрична лікарня плаче.
Максим Перепелиця Показати IP 22 Лютого 2019 09:24
На ДПЗ по вул. Грабовського в одному з будинків також створено ОСББ, то голова цього ОСББ працює у "Волиньгаз". У всіх під"їздах такох на протязі зими холодно, куди мешканці будинку тільки не ходили та не зверталися. А голова від того, що економить газ отримує регулярні преміє від "Волигьгаз".
Максиму Показати IP 22 Лютого 2019 09:33
Таке враження"что вы бредите".Як він може економити газ,ну як можна це зробити в будинку,де централізоване опалення,фантастика.А для чого ходити.Збори,протокол і інший голова.
маруся Показати IP 1 Березня 2019 20:01
треба платити за послуги а не ходити скаржитись б а за вас платять інші мешканці .. а ваш голова хай заплатить свій борг !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus