USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голови ОСББ підготували звернення луцькому меру

3 Лютого 2016 17:36
Більше двох десятків голів ОСББ провели збори, на яких напрацювали низку пропозицій для Луцького міського голови щодо покращення ведення господарської діяльності в місті. Виконати ці вимоги зобов’язали градоначальника депутати.

Про це йшлося під час пленарного засіданні 3-ої сесії Луцької міської ради вчора, 2-го лютого.

Депутат, голова правління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Вікторія-Луцьк-1» Петро Бойко поінформував, що голови ОСББ провели збори 20-го січня.

«На зустрічі був 21 голова ОСББ. Під час дискусій учасники зібрання ухвалили низку пропозицій для мера щодо покращення роботи ОСББ в місті. Перше, що цікавить – провести зустріч усіх голів ОСББ, аби делегувати представника в Луцькраду. Серед вимог – запровадити співфінансування під час ремонту ліфтів з розрахунком, що 30% – це кошти мешканців. І це незалежно від того, хто власник будинку, - озвучив пропозиції депутат.

Також він наголосив, що голови ОСББ просять чиновників напрацювали механізм впливу на боржників по сплаті комунанальних послуг.

Просять учасники зібрання й звернути увагу на ДКП «Луцьктепло», яке не завжди дотримується норм подачі гарячої води. Це ж підприємство має пояснити доцільність відключення гарячої води на ніч, бо щоранку, щоб її отримати, лучани зливають чимало води в умивальник. Водночас, мешканці міста платять за холодну, як за гарячу.



Більшість присутніх в залі погодилися з тим, що пропозиції доречні й більшістю голосів підтримали депутатське звернення до градоначальника.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що члени виконкому підтримали проект рішення, в якому затвердили графік подачі гарячої води в місті з 6:00 до 22:00. Попередні заяви про продовження гарячого водопостачання до 23 години назвали економічно нерентабельними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тарас Чурило Показати IP 3 Лютого 2016 19:11
А міська влада тільки думає як призупинити цей процес. Сьогодні в мене в будинку ремонтували систему, десь в годині 16 дзвонив в ЖЕК, батереї щей досі холодні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus