USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Змінили місце проведення фестивалю «Великдень у Луцьку»

29 Квітня 2019 12:40
Сьогодні, у другий день Великодня, відбудеться традиційний етнофестиваль «Великдень у Луцьку». У зв’язку з поганими погодніми умовами, вирішено перенести проведення фестивалю з парку культури і відпочинку імені Лесі Українки до Палацу культури міста Луцька, повідомляє Луцька міська рада.

На головній фестивальній сцені відбуватимуться виступи хорових колективів церковних громад, творчих колективів Луцька, України та зарубіжжя. Відкриття фестивалю о 13 год. за участю представників влади та релігійних конфесій міста.

Також сьогодні на сцені біля входу у парк культури і відпочинку імені Лесі Українки о 18 годині розпочнеться святковий концерт за участю вокальних гуртів «Аколада» та «Нота нео», гуртів «Давня казка» та «THE DOOX».

Протягом дня у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки триватиме святковий ярмарок.

На День Європи, який відзначатимуть 18 травня, перенесені такі заходи як: великодні гаївки, пізнавальні квести, ігри та забави у дитячому містечку «Мадагаскар»; романтичні історії та мистецький перформанс «для двох» на містку закоханих; «музика вітру»- інтерактивний звуковий лабіринт та відтворення емоцій малюнком на полотні; танцювальна програма в стилі «ретро» у супроводі оркестрів на алеї кам’яних скульптур; ярмарок та цікаві майстерки від майстрів народної творчості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus