USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Через пожежу у Харкові в Україні оголосили державний траур

22 Січня 2021 12:28
Після пожежі в Харкові, в результаті якого загинули 15 осіб, в Україні буде оголошено траур на державному рівні. Траурним днем буде 23 січня.

Про це на брифінгу в Харкові заявив президент Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна.

Він зазначив, що поліція і Державна служба з надзвичайних ситуацій доповіли про поточну ситуацію.

«Висновки треба робити після отримання всіх деталей ... Ще раз співчуття всім рідним і близьким ... На жаль, причини приїзду до Харкова в останній рік не дуже добрі. Але ми з’ясуємо всю ситуацію, розуміємо, що дуже серйозні виклики будуть. Я підпишу указ, завтра буде день траура на державному рівні», – заявив Зеленський.

Нагадаємо, раніше було названо три основні версії пожежі. Зокрема, розглядається можливість підпалу, необережне поводження з вогнем та електрообігрівачами, а також коротке замикання.

Уже відомо про затримання чотирьох осіб у зв’язку з пожежею. У тому числі затримано директорку нелегального будинку престарілих «Золотий час». Організатори оцінювали послуги перебування в пансіонаті в середньому в 15 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
543 Показати IP 22 Січня 2021 15:06
При Гєпі такого не було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus