USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через прорив теплотраси у Києві відкрили кримінальне провадження

14 Січня 2020 20:44
Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом прориву теплотраси біля торгового центру у Києві, внаслідок чого постраждали люди, повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

«Прокуратура внесла до ЄРДР відомості за фактом прориву теплотраси біля ТРЦ «Оушен Плаза» за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд)», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що наразі тривають слідчі дії.

Ввечері 13 січня біля метро «Либідська» прорвало тепломережу. Через це була пошкоджена дорога й частково затопило нижній поверх ТРЦ Ocean Plaza. У Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомили про 13 постраждалих, сімох із них шпиталізували з опіками кінцівок.

Пошкоджену тепломережу у КМДА пообіцяли відновити до ранку 15 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus