USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Торговий центр у Києві затопило окропом: є постраждалі

13 Січня 2020 22:20
У Києві ТРЦ Ocean Plaza затопило окропом через прорив тепломережі. На відео, знятих очевидцями, видно, що під воду пішла уся підлога торгового центру.

Через підтоплення є постраждалі, їх забирають швидкі, які прибули на місце події. Існує ризик замикання та можливої пожежі.

Глава управління надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук розповів OBOZREVATEL, що прорив теплотраси стався на вулиці Антоновича, 176, поруч з ТРЦ.

«Утворився провал асфальту. Аварійна бригада КП «Київтеплоенерго проводить ремонтні роботи», – сказав він.
Також біля ТРЦ сталася надзвичайна подія з маршруткою. Вона провалилася під асфальт, де вирує окріп.
Через гарячу воду утворюється густа пара, тому водіям нічого не видно на дорозі. На місце події вже прибули швидкі і рятувальники. Також вже підключилися комунальники.


За словами очевидців, окріп дуже швидко покрив перший поверх, відвідувачі не встигли безпечно покинути будівлю, деяким довелося тікати по гарячій воді.

Багатьох людей охопила паніка, вони намагалися вибратися з ТРЦ, розбиваючи вітрини внутрішніх закладів.

Також постраждали припарковані біля Ocean Plaza автомобілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus