USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві блокували ТРЦ Ocean Plaza, який належить другу Путіна

27 Листопада 2018 13:19
У Києві націоналісти зранку вівторка, 27 листопада, пікетували торговельно-разважальний центр Ocean Plaza.

Про це повідомляють очевидці з місця події, пише ТСН.

Як зазначається, біля будівлі перебували близько 100 людей - всі представники націоналістичної організації "Сокіл".

Перед будівлею складена куча автомобільних шин, також активісти заблокували залізними ланцюгами двері ТРЦ та залишили написи на стеклах та бруківці: "Ганьба колаборантам", "Геть російський бізнес", "Не купуй".

"Будь-хто, хто фінансує чи підтримує тих осіб, які пов’язані з фінансуванням терористичних організацій на кшталт "ЛДНР" чи, в умовах світу, на кшталт "Ісламської держави" - є співучасниками. Ocean Plaza має належати українцям, Ocean Plaza не має належати Аркадію Ротенбергу. Ми приходили сюда кілька місяців тому, ми прийшли сьогодні. Із 9-ї години ранку 28 листопада на території кількох областей України оголошується воєнний стан. Але на території, де він не оголошений, націоналісти візьмуть на себе право акції закладів і безпосередньо переходу до прямої дії з повернення будь-яких об’єктів, які працюють на фінансування РФ", - заявив один з активістів.

За його словами, Україна нарешті має зробити останній крок, щоб українці не фінансували набої, які вбивають їхніх побратимів на Донбасі.

"Аркадій Ротенберг - власник Ocean Plaza - друг Путіна, є власником інших об’єктів, які підтримують окупаційну політику та підтримують агресивні плани РФ. Сьогодні ми вимагаємо викинути Ротенберга з України, завтра, я сподіваюсь, ми викинем Медведчука", - додав чоловік.

Окрім цього націоналісти влаштували символічну акцію: "подарували" Путіну його "долю" - помаранчеву дулю.

Після цього активісти залишили площу перед ТРЦ.

Нагадаємо, російський мільярдер Ігор Ротенберг належить до списку осіб, проти яких Міністерство фінансів США впровадило санкції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 27 Листопада 2018 13:27
КЛОУНИ.БЛОКУЙТЕ РОШЕН І МАКДОНАЛЬС.
лучанин до Лучанин Показати IP 27 Листопада 2018 13:37
Отримав вказівку з кремля?))
Хм Показати IP 27 Листопада 2018 13:44
І ще наших політиків, так ефективніше буде
878 Показати IP 27 Листопада 2018 13:52
Уууу... Задовбали блокувальщики і мітингарі.... Ууууу.... То бляхи, то наци... Ууууу скіко можнооо? Поліція де куди дивиться? уууу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus