USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Через ракетний удар по Одещині постраждали вісім людей, серед них – дитина

27 Червня 2022 12:09
Унаслідок ракетного удару, якого агресор завдав у ніч проти 27 червня по житловому кварталу одного з населених пунктів Одещини, постраждали вісім осіб, у тому числі малолітня дитина.

Поліція відкрила за цим фактом кримінальне провадження, передає Укрінформ.

«Унаслідок влучання крилатої ракети Х-22, випущеної з ворожого літака Ту-22 з напрямку тимчасово окупованого Криму, у житловому кварталі одного з сіл Одеського району сталося загорання трьох приватних будинків та присадибних будівель на загальній площі 500 кв. метрів. За уточненими даними, легкі осколкові поранення внаслідок вибуху отримали вісім осіб, з яких одна дитина», – повідомляють у одному з одеських телеграм-каналів.

Потерпілим від обстрілу надали медичну допомогу на місці, госпіталізація їм не знадобилась. Пожежу оперативно ліквідовано.
Наразі на місці події працюють фахівці-вибухотехніки та 11 слідчо-оперативних груп з числа працівників слідчого управління ГУНП в Одеській області та територіального підрозділу поліції. Попередня правова кваліфікація події – скоєний злочин кваліфіковано за ознаками ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.
За даними ОК «Південь», в акваторії Чорного моря ворог утримує в готовності до завдання ракетних ударів два носії високоточної зброї. У районі Одеського газоконденсатного родовища зафіксовано активність ворожих пошуково-рятувальних суден. Імовірно, загарбники евакуйовують персонал внаслідок надзвичайної ситуації на одній з платформ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus