USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через сильні снігопади у Київ не пускають фури

18 Грудня 2017 10:50
Столиця стоїть у заторах у зв’язку зі снігопадом. У місто обмежили в’їзд великогабаритного транспорту.

За даними Київської адміністрації, 18 грудня для ліквідації наслідків снігопаду на вулицях Києва працює близько 450 одиниць снігоприбиральної техніки та 4 тисячі працівників.

Відзначається, що комунальні служби Києва забезпечені достатньою кількістю посипкового матеріалу. Міська влада закликає водіїв не користуватися приватним автотранспортом.

"Наполегливо просимо водіїв на період снігопаду скористатися громадським транспортом, аби не створювати заторів та дозволити снігоприбиральній техніці безперешкодно курсувати містом", - йдеться в повідомленні.

Також з 6:00 18 грудня у Київ обмежили заїзд великогабаритного транспорту.

"Це дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах та забезпечити рух снігоприбиральної техніки", - відзначили у КМДА.

За інформацією Укргідрометцентру, 18 грудня у столиці очікується сильний сніг, хуртовина, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Очікується утворення снігового покриву висотою 5-10 см.

Синоптики прогнозують, що сніжитиме у столиці щонайменше до 22 грудня.

ЧИТАТИ ЩЕ: В УКРАЇНІ ВИРУЄ НЕГОДА: СОТНІ ПІДТОПЛЕНИХ БУДИНКІВ ТА ОБІРВАНІ ДРОТИ

Як повідомлялося, до України прийшов циклон з дощами, снігом, хуртовинами та сильними вітрами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus