USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через Ягодин під виглядом гуманітарки везли контрабанду на 1,5 млн

18 Квітня 2020 16:34
Днями прикордонники Луцького загону спільно зі співробітниками СБУ у Волинській області виявили вантажівку з гуманітарною допомогою з США. Втім, «благодійні наміри» були лише прикриттям, повідомляє Держприкордонслужба.

Приблизно 9,5 тонни гуманітарної допомоги на суму 2,6 тис. американських доларів везли «Дафом» через пункт пропуску «Ягодин» в Україну.

Завдяки завчасній інформації від оперативників Луцького прикордонного загону стосовно можливої невідповідності вантажу, правоохоронці провели поглиблену перевірку авта.

Сьогодні, 18 квітня, огляд та підрахунок товару завершили.

За результатами виявлено не заявлений до переміщення вантаж, а саме – косметичні засоби, біжутерія, одяг, аксесуари тощо. Загалом прикордонники знайшли понад 1000 найменувань товару на понад 1,5 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Григорій Показати IP 18 Квітня 2020 19:40
Прикордонники виявили контрабандний вантаж, а де ж були працівники митниці, нефьодов?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus