USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Через «липову» фірму «прихватизували» мільйони

13 Грудня 2011 09:33
Створюючи робочі місця державним коштом на Волині, підприємство ухилилося від сплати 2,2 мільйона гривень податків.

Про це повідомили у прес-службі ДПА в області.

Посадові особи підприємства прозвітували перед податковою про спрямування 7,5 мільйона гривень, отриманих із держбюджету, на придбання обладнання. В такий спосіб товариство сформувало податковий кредит і валові витрати з фірмою, яка насправді існувала лише на «папері».

Своєю чергою, решта ділових партнерів обох підприємств, які причетні до цієї оборудки, теж мають досить сумнівну ділову репутацію, - кажуть у податковій міліції.

Хто із цих підприємств насправді мав техніку і чи продавав, ще доведеться встановити. А факт ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах очевидний, - наполягають правоохоронці.

Підприємство мало б сплатити 1,2 мільйона гривень ПДВ і майже мільйон гривень податку на прибуток.

За матеріалами, які зібрали у податковій міліції Волині відносно посадових осіб підприємства, яке загалом отримало 18 мільйонів гривень державних коштів на створення нових робочих місць для забезпечення зайнятості населення вугледобувного регіону, порушено кримінальну справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
безробітний Показати IP 13 Грудня 2011 09:49
Побратими Галицького є й на Волині. Працюють, сини України!
Лучанин Показати IP 13 Грудня 2011 10:53
А це у нас скріь і повсюджу під прикриттям створення робочих місць для дурного люду відмиваються такі кошти платників податків.А вони поділені між всма чиновниками, вони що працюють такфі схеми без прикриття.Та ні- все це вседозволеність і хабарництво робить і закони, які приймаються під них же.Це називається що хотю ,то це і роблю.Вот країна, вот страна-бандитизм і беззаконня.Центра зайнятості- це повне відмиття бюджеьних гроей, народ працює за копійки і ще платить гроші у фонд безробіття, щоб потім їх відмити, особливо як надаються ці гроші на відкриття бізнесу, вде й по селах видають селюкам, щоб моркву і картопельку вирощував по 30 тисяч грн. А він не виростив, і не продав, бо не вродила, а грошики собі в карманьчик положив і з ними не забув поділитися, бо інакше не дадуть.Хто контролює ці гроші, ніхто, проста видають.Повний абсурд
Горохівець Показати IP 13 Грудня 2011 11:26
Нема чого "ЛУЧАНИНУ" так плюватись. Політики закладають основи. Політики бувають лише двох орієнтацій - національно- або кримінальноорієнтовані. За яких голосували - таке і маєте. Наша Иліта довела народ України до найнижчого рівня добробуту народу в Європі. А тепер бере курс на усю Євроазію. Будьмо пильні.
Тіна Показати IP 13 Грудня 2011 11:55
Яка влада - такі й наслідки!!!!!
Знаючий Показати IP 13 Грудня 2011 12:27
А чому не пишите про цих "героїв" ?! Це Олежик Чикида в співпраці з Башкаленком так вирішили заробити. Заробили ?!
невідомий Показати IP 13 Грудня 2011 16:41
Той хто знає прізвища, той сам брав участь?
Знаючий до невідомий Показати IP 14 Грудня 2011 12:17
На жаль,а,може,вже і на радість,не брав......)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus