USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Через спеку автоінспектори скоротили патрулювання

6 Серпня 2010 14:02
У зв’язку зі спекою ДАІ зменшує час патрулювання та закликає обмежити використання старих моделей автомобілей.
Про це 6 серпня інформує МАІР.
Керівництво Департаменту ДАІ МВС України прийняло рішення щодо зміни графіку несення служби підрозділами дорожньо-патрульної служби. Це зроблено у зв’язку з тим, що найближчим часом за прогнозами синоптиків в Україні очікується спекотна погода, а температура повітря перевищуватиме 40 градусів за Цельсієм.
Ураховуючи це, санітарна служба Міністерства охорони здоров'я рекомендувала керівникам установ та організацій здійснити ряд заходів для послаблення несприятливої дії високої температури.

У центральних, східних та південних регіонах України внесено зміни у дислокацію патрулів ДПС. При цьому прес-служба ДАІ зазначає, що кількість патрулів не буде зменшено. Буде скорочено лише час їхнього патрулювання.
Командирам патрулів також доручено забезпечити контроль за недопущенням погіршення стану здоров'я працівників ДАІ і при розподілі нарядів враховувати індивідуальні особливості стану їх здоров'я.

Одночасно Державтоінспекція МВС України звертається до водіїв із проханням: якщо автомобілі немає кондиціонера – варто утримуватися від поїздок на далекі відстані.

Також автоінспектори закликають утримуватися від тривалого використання автомобілів старих моделей «ЗАЗ», «Москвич», «Жигулі» та інші, двигуни яких виходять з ладу під час тривалого використання при високій температурі.

Заодно, просять не паркувати автомобілі поблизу лісових масивів, сільськогосподарських угідь, де іскра може призвести до займання лісу або сухої трави.

При обстеженні маршруту патрулювання працівники ДАІ будуть звертати увагу на транспортні засоби, що припарковані біля лісових масивів, сільськогосподарських угідь для того, щоб встановити причину зупинки автомобіля й у разі потреби надати допомогу водієві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Zheniok Показати IP 6 Серпня 2010 14:56
о круто, нарешті спокійно поїздиш
Man Показати IP 7 Серпня 2010 16:07
Правильно,хай дома сидять і зарплати їм не давати!
Водій Показати IP 7 Серпня 2010 23:13
у разі потреби надати допомогу водієві. А як це робиться? На практиці можуть тільки оштрафувати. Про домогу від ДАІшників ніколи не чув.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus