USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Черги на державне житло у Луцьку оновили

16 Червня 2021 19:43
В обласному центрі Волині оновили черги на отримання державного житла.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 16 червня.

Так, члени виконкому вирішили взяти на квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради для отримання державного житла громадян Зарічанського Вячеслава Борисовича, Панасюка Максима Сергійовича, Матеїч Олену Анатоліївну, Василенка В’ячеслава Сергійовича, Калькову Ірину Анатоліївну, Сорокіна Олександра Васильовича.

Взяти на облік для отримання соціального житла у позачерговому порядку Капустинську Маргариту Петрівну, Койпиша Іллю Миколайовича, Полешко Даніеля Миколайовича.

Взяти на облік для отримання соціального житла у першочерговому порядку Саламатіна Даніїла Сергійовича.

Включити Баран Віру Степанівну в список осіб, які мають право на першочергове отримання житла.

Включити до складу сім’ї для отримання державного житла Лагоди Лідії Олександрівни доньку.

Поновити з дати попереднього перебування на квартирному обліку для отримання державного житла Мартинюк Євгенію Олександрівну з сім’єю у складі, Кримнюка Петра Петровича з сім’єю у складі.

У зв’язку з перерахуванням грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення та придбанням житла по нормі зняти з квартирного обліку Ткачука Василя Антоновича.

На підставі наданої заяви виключити зі списку учасників Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників АТО/ООС та членів їх сімей Савчука Вячеслава Феофіловича, Павляка Вадима Васильовича.

У зв’язку з визначенням суми співфінансування та отриманням коштів на придбання житла відповідно до умов Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників АТО/ООС та членів їх сімей виключити зі списку учасників Програми Литвинюка Тараса Федоровича, Степюка Михайла Васильовича, Овчарука Сергія Володимировича, Денисюка Олександра Миколайовича.

Розділити квартирну справу на отримання державного житла між Поторасем Тарасом Сергійовичем з сім’єю та його батьком Поторасем Сергієм Васильовичем. Включити Поторася Тараса Сергійовича у пільговий список на отримання житла, як поліцейського.

У зв’язку з розірванням шлюбу розділити квартирну справу на отримання державного житла між Редчуком Володимиром Володимировичем та його колишньою дружиною Редчук Валентиною Андріївною, а також Петриченком Володимиром Богдановичем та його колишньою дружиною Петриченко Оксаною Михайлівною.

Затвердити рішення комісії з житлової роботи управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області про взяття на квартирний облік військовослужбовця управління Романчука Андрія Павловича.

У зв’язку зі смертю виключити зі списку осіб, які мають право на позачергове отримання державного житла, Решетила Олексія Омеляновича.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus