USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Черняков розповів, як у нього стріляли

27 Грудня 2012 10:37
Про те, як у нього стріляли, розповів Валерій Черняков у інтерв’ю «Волині-новій».

«У вихідні я був у Ковелі, мені зателефонували, що на 19-ту годину треба бути в Києві. Приблизно о 12:30 я вирушив з дому в напрямку Луцька. Взагалі-то я оминаю обласний центр об'їзною дорогою, але оскільки вона була засипана снігом, то вирішив їхати через центр міста. Проїжджаючи поблизу «Старого» ринку, на вулиці Глушець почув якийсь стук і відчув удар у голову. Спершу навіть не зрозумів, що відбувається. Повернув голову ‒ побачив дірку в боковому склі, притулив руку до скроні ‒ кров тече… Я встиг з’їхати на узбіччя, зупинив автомобіль і зателефонував нашим луцьким «свободівцям». Вони й викликали «швидку допомогу» та міліцію», ‒ розповів Валерій Черняков.

Медики надали нардепу невідкладну допомогу, після чого доставили в міську клінічну лікарню. Там зробили рентгенівські знімки.
«На них чітко видно, де застрягла куля ‒ в кількох сантиметрах над скронею. У своєму висновку лікарі так і написали: «Справа в м'яких тканинах лобно-тім'яної ділянки ‒ стороннє тіло металічної щільності 10 на 4 міліметри», ‒ додав політик.

За словами Чернякова, куля застрягла біля черепної коробки, але кістку не пробила. Медики її видалили, обробили рану, зробили перев’язку.

«Надалі від госпіталізації я відмовився, бо вважаю, що в лікарнях і без мене є кого лікувати, а таку травму можна й на ногах перенести. Думаю, для одужання мені вистачить декілька перев'язок», ‒ стверджує нардеп.

Щодо підозрюваних у хуліганстві, то таких, за його словами немає. «Чесно кажучи, в мене таких підозр немає. Хоча я не думаю, що це діти стріляли по воронах (є й така версія)… У п’ятницю в мене був різкий виступ на сесії Закарпатської обласної ради, я посперечався з угорською меншиною, яка хотіла ввести на Закарпатті другу «регіональну» мову. Можливо, в такий спосіб хтось хотів мене залякати. Думаю, слідство встановить, що це було ‒ збіг обставин, чи не випадковість. Якщо, звісно, знайде виконавця цього злочину…», ‒ резюмував Черняков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Чеширский Кот Показати IP 27 Грудня 2012 10:56
Венгерские снайперы такие меткие, что запросто могут попасть в голову депутата на расстоянии 600 км. Хоть бы хватило ума политику сюда не путать. Выздоравливайте, наш народный избранник.
Всезнайко Показати IP 27 Грудня 2012 11:20
Але вже бреше... Бо Тягнибик почав квакати за політичне підгрунтя... Було так. Він зупинився в забороненому місці, хлопці попросили від"їхати, а він же депутат великий, посперечались, от вони й не витримали...
Комсомол Волыни Показати IP 27 Грудня 2012 11:22
Вот вся правда об этом инциденте. И хватит вешать лапшу! http://chervonavolyn.org/news/strelba-v-lutske-mazhor-svobodovets-ignoriroval-pravila-dorozhnogo-dvizheniya.html
Українець до Комсомол Волыни Показати IP 27 Грудня 2012 12:10
Щось з сайту канановічів так нафталіном тхне.Це ж треба бути такими уматами,щоб жити неіснуючим життям.
Андрій до Комсомол Волыни Показати IP 27 Грудня 2012 16:38
Українцю респект, КАНАНОВИЧАМ, смерека.
мисцевий Показати IP 27 Грудня 2012 11:33
а чого це вин аптечки з собою невозить- и за таку дурню тривожить милицию и ликарив : виписати йому штраф и забрати права
кпу Показати IP 27 Грудня 2012 11:52
http://rtkorr.com/news/2012/12/26/333162.new
дідо Показати IP 27 Грудня 2012 12:31
Хай би цей горе-дупутат розказав,як він прожив на 844 гривні задекларовані у 2011 році на сімю з пятьох чоловік ?
Маня Показати IP 27 Грудня 2012 13:34
Да-да, проживе він на 844 грн., дивлячись на його вгодовану пику він на кожен день має по тисячу доларів.Це ми за такі копіки живемо, а вихід то який нам? А вони добряче живуть за наш кошт, їх праця високо оцінюється долбаний депутат, а ми раби повинні пахати на цих ворюг.Заслужив, то стріляли, хай стріляють, дасть Бог один одного перечовпе.Бог не б"є палицею,нічого безнаказано не проходить,хоч багачі цьому не вірять, і не хочуть бачити народ,ми повинні бути рабами, а вони багачами.
Здуріли? до Маня Показати IP 28 Грудня 2012 13:40
Це підгавкують ті, що на своїх плечах винесли мільярдера Палицю до ВР? Чия б корова мукала...
зaгрeб Показати IP 27 Грудня 2012 13:45
Ето храбрый воин Кананович стрелял?
Олежик до зaгрeб Показати IP 27 Грудня 2012 22:18
Яке там стріляв....він всьо робить по совєцькі - з шашкою на танки або тушкою на амбразуру...
зaгрeб до Олежик Показати IP 28 Грудня 2012 08:41
И с балдой во рту!!!
Лучанка Показати IP 27 Грудня 2012 15:07
Народ, Ви мене дивуєте... Ви краще подивіть як живеться народним депутатам від ПР, від правлячої партії, на чому вони їздять та у що одягаються тоді вже "клюйте" свободівця, чесне слово! Яке хто право давав стріляти у людину? Що це таке "не витримав"?! МАРАЗМ! ЩО ЦЕ ЗА ЗВІРСТВО,ДИКІСТЬ? ЖАХ! Ви перш ніж такі речі писати думайте головою..., шкода людину, а я вірю,що це пов язано з політикою, адже "Свободу" все більше та більше визнають, а регіаналів та комюк все менше та менше визнають от і тому, а через дорожні пригоди таке творити, вибачте,але це треба бути нелюдом!!!
Чеширский Кот Показати IP 27 Грудня 2012 15:26
Страна непуганных идиотов. Хочется посмотреть на придурков, которые видят здесь политическую подоплеку.
я Показати IP 27 Грудня 2012 16:19
Цікаво, а хто цих депутатів обирає? Не ми з вами? Хто за 100 гривень, хто за 200... То чого ж обурюютесь? Співчувайте! Вам за це заплачено!!!
Антонина Показати IP 27 Грудня 2012 21:36
немає чого "слузі народу" Луцьком шастати, наступного разу ще пику навалять...
Чячік Показати IP 27 Грудня 2012 23:07
Во во.. Як вибори були то продавалися не то шо за 100 гривень а за ящик горілки, а хто за гроші і зара вони будуть обсирати депутатів. А по друге писати то шо хай він проживе за 884 гривні до чого це писати , хочете як він жити ідіть теж в депутати вам хто не дозволяє.
Банкір Показати IP 28 Грудня 2012 09:12
Москалів ГЕТЬ. Р.s. Свобода це російський проект, з метою розділити Україну. А тим які зараз почнуть відписуватись відразу задам запитання: - якщо ви не любите москалів, чому щотижня ваші депутати отримують перекази з Москви??? не з Європи, а саме з Москви. Колеги з Чернівців, Рівнго, Тернополя те ж саме говорять...
Іра Показати IP 28 Грудня 2012 12:11
А я якби була депутатом теж би так жила!!! І всі Ви,святі і "правильні" теж так жили б!!! "Хоч на світі жити і не знать біди? Треба вміть крутити,і туди й сюди!!!"))))
Ольга Показати IP 28 Грудня 2012 14:38
Щоб дорватися до цього депутатського корита, потрібно мати 2 лимони, ви їх маєте такі чесні,спочатку треба їх вкрасти, бо заробити це нереально.Чи вас просто візьмуть бо ви Ганька чи Манька, чесно сдужите, чи робите.Ось такі Івахіві, Єремеєви, Палиці мають - от і дупутати.А те, що вони нас баранів купили за 100 грн- це чиста правда.Навіть за пляшку горілки голосували за них. Ото дурний, заляканий народ, бери гроші, а голосуй за кого хочеш, невже вони стояли біля вас з палицями.Коли подивилася рейтинг голосування після виборів,то здивувалася за ПР найбільше проголосували полішуки і горохівчани,стидоба.Яка різниця в дупутатові свободівець він чи ПР-ворюги одинакові.І ви б брали всі, якби буди дутатами, тоді ніколи не чекайте добра,буде ще гірше,бо ми така нікому непотрібна нація.А я чесно працюю, і дітки мої також,молю Бога здоровя, ніколи не мала мільйонів і не хочу,маю квартиру, тепло,є що їсти і я рада. Ніколи не бідувала і не бідую.На цьому світі мільйонів не треба,там перед Богом дамо відповідь за всі свої діяння, там правда-брехня не пройде.
Пепко Показати IP 29 Грудня 2012 07:58
Форум тупих полішуків ви ж дурніші за донецьких даунів. Вибори показали рівень вашого інтелекту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus