USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Червоний Хрест Німеччини допоможе переселенцям на Волині оплачувати комунальні

7 Жовтня 2022 07:32
Волинь співпрацюватиме з Товариством Червоного Хреста Німеччини, яке зголосилося допомагати компенсовувати витрати на комунальні послуги в прихистах для внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомили у Волинській обласній військовій адміністрації.

Заступниця голови ОДА Мирослава Якимчук 4 жовтня зустрілась із представницею Товариства Червоного Хреста Німеччини Анке Берт. Зустріч відбулася в офісі обласного Товариства Червоного Хреста України за участі його керівниці Валентини Пришко.

Як повідомила Анке Берт, Товариство Червоного Хреста Німеччини хоче підтримати Волинську область в частині оплати комунальних послуг у прихистках, де проживають внутрішньо переміщені особи. Тож поцікавилась чи є перелік таких закладів, аби організація могла його проаналізувати та допомогти.

Мирослава Якимчук подякувала за підтримку та запевнила, що таку інформацію обов’язково нададуть, адже сьогодні на Волині прийняли вже майже 74 тисячі внутрішньо переміщених осіб. Багато з них проживають у приватному секторі, але є заклади комунальної власності, у яких досі мешкають вимушені переселенці.

Також Мирослава Якимчук підписала від імені Волинської обласної військової адміністрації Меморандум про співробітництво з Волинською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus