USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Четверо за добу: розповіли про вік і перебіг хвороби померлих від COVID-19 волинян

20 Травня 2020 13:17
За минулу добу на Волині – 4 летальні випадки, пов’язані із захворюванням на COVID-19. Серед померлих – два чоловіка і дві жінки. Троє із них мали яскраво виражені супутні захворювання.

Про це стало відомо сьогодні, 20 травня, під час брифінгу щодо заходів із протидії коронавірусної інфекції у Волинській області.

Серед померлих від коронавірусу – 65-річна ковельчанка. У неї COVID-19 лабораторно діагностували 12 травня. Жінка потрапила до місцевого медичного закладу із діагнозом «двобічна негоспітальна пневмонія з підозрою на COVID-19», супутніх захворювань не мала. До слова, 11 травня 2020 року від коронавірусу помер її 43-річний син, у якого була важка форма пневмонії. Він мешкав разом із матір’ю. Із правобічною вогнищевою пневмонією з підозрою на коронавірусну інфекцію госпіталізували ще одного сина жінки, однак поки що лабораторного підтвердження COVID-19 у нього немає. Медики працюють із колом контактних осіб родини.

Від COVID-19 помер 85-річний мешканець Нововолинська, який з 14 квітня лікувався у Нововолинській лікарні. У нього був важкий перебіг вірусно-бактеріальної пневмонії з лабораторно-підтвердженою коронавірусною інфекцією. Чоловік знаходився на апараті ШВЛ. Мав супутні захворювання, зокрема, ішемічну хворобу серця, захворювання легень та дифузний кардіосклероз.

Також від коронавірусу помер 31-річний лучанин, який 1 травня 2020 року потрапив до Волинської обласної інфекційної лікарні з діагнозом ГРВІ, але з підозрою на коронавірус, що, у результаті проведення ПЛР-тесту, пізніше підтвердився.

Разом із тим, 17 травня унаслідок COVID-19 померла 84-річна лучанка, у якої був рак молочної залози.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що за останню добу у селі Воротнів Луцького району виявили два нові випадки захворювання на COVID-19. Серед хворих – священник місцевої церкви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus