USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Четверо жінок на Волині отримали звання «Мати-героїня»

14 Вересня 2018 11:11
В Локачинському районі відзначили матерів-героїнь.

Про це йдеться на сайті облдержадміністрації.

Нагороди троє жінок району отримали з рук голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка, який 13 вересня 2018 року перебував в Локачах з робочим візитом.

Жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка присвоюється почесне звання України «Мати-героїня».

Відтак, у поточному році присвоєно почесне звання 128 багатодітним матерям, з них, 4 жінкам – жителькам Локачинського району:

Лесі Федік, с. Холопичі (5 дітей),

Ліні Шумило, с. Великий Окорськ (5 дітей),

Тетяні Ярмолюк, с. Холопичі (5 дітей).

Четверту «почесну» маму, Ольгу Стаднік, с. Привітне (5 дітей), нагородили раніше у зв`язку з переїздом. Усі жінки також отримали одноразову винагороду у сумі 17620 гривень. Олександр Савченко побажав жінкам благополуччя та добробуту їхнім сім`ям, а також поваги від дітей та близьких.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus