USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Чого не вистачає для відкриття школи №27 у Луцьку

13 Серпня 2018 11:51
Для того, аби нова школа запрацювала у Луцьку з 1 вересня, потрібно витратити приблизно 5 мільйонів гривень на обладнання.

Про це йшлося під час пленарного засідання позачергової 45-ї сесії Луцької міськради 13 серпня.

Начальник управління освіти міськради Зіновія Лещенко розповіла, що школа №27 розташована у мікрорайоні, де школи переповнені, мають по 6-9 перших-других класів, діти навчаються у дві зміни.

Наразі на обладнання для нової школи не вистачає приблизно 5 мільйонів гривень. Вже завезли стільці, поставили шафи, сьогодні зранку завезли обладнання в їдальню, але немає парт, дощок, хімічного та фізичного кабінетів, хоча тендери відбулися.

Оскільки акт про здачу закладу освіти має певні стандарти та вимоги, вона закликала присутніх мітингувальників зробити героїчний крок та дати можливість дітям сісти за парти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Першокласник Показати IP 13 Серпня 2018 13:47
Велике дякую Палиці І.П. за відповідальне рішення в інтересах лучан, а то ці танці з бубнами Савченка, Лапіна та інших уже всіх всім остогидли!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus