USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Школа № 27 у Луцьку може запрацювати з 1 вересня

22 Червня 2018 14:26
Статут нового навчального закладу, який може запрацювати вже з 1 вересня, ухвалюватимуть депутати міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 22 червня.

Як повідомила начальник управління освіти Зіновія Лещенко, 1 вересня планують відкрити школу №27. Існувала соціальна напруга, і щоб зняти її, працівники управління освіти приймали заяви від батьків дітей. Працювали також над вибором сучасного обладнання та меблів з представниками обласного управління капітального будівництва. Оголошують тендери, оскільки кошти на закупівлю обладнання вже є. Тому, з її слів, школа має шанс на те, щоб функціонувати вже цього року. Оголосили конкурс на заміщення вакантної посади керівника закладу. Підготували проект статуту закладу, який планують виносити на розгляд депутатів під час сесії міськради. Документ розглядатимуть члени комісії вже у понеділок, 25 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus