USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чоловік, який вбив 7 людей на Житомирщині, фігурує у викритті поліцейського-хабарника

22 Травня 2020 16:47
Чоловік, який застрелив 7 людей на Житомирщині, фігурує у викритті поліцейського, якого напередодні затримали на вимаганні хабара.

Про це Укрінформу повідомила начальник відділу комунікації ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

«Це та сама людина, яка фігурувала у викритті поліцейського у хабарництві. Але пов’язувати викриття поліцейського і появу цієї групи чоловіків нелогічно, оскільки вони приїхали ще до цього викриття. Вони з’явилися там уночі з 20 на 21 травня, а викриття відбулося удень 21 травня. Тобто, вони приїхали на риболовлю, ще не знаючи про цю подію», – зазначила Ващенко.

Напередодні співробітники Нацполіції та ДБР затримали на Житомирщині керівника райвідділу поліції, який систематично вимагав у 58-річного жителя області хабарі за неперешкоджання в розведенні риби. Мова йде про 10 тис. грн щомісяця. Поліцейського затримали на отриманні хабара біля водойми, де працював чоловік.

Ващенко додала, що всі чоловіки, які на той час відпочивали біля ставу, були між собою знайомі. Крім того, знали й того, хто відкрив стрілянину.

Про це розповів і місцевий житель, який особисто знайомий з тим, хто відкрив стрілялнину: «Це не те, що приїхали люди, яких він не знав і виник якийсь конфлікт. Можливо, він знав не всіх, але більшість знав. Як мінімум із трьома він знайомий дуже давно, він їх знає років 15. Це той, що залишився живий, Рома і ще один, забув його ім’я. Особисто я раніше не бачив, щоб між ними виникав якийсь конфлікт. Я там був присутній, мабуть, 5 разів, коли ці хлопці приїжджали».

Співрозмовник додав, що чоловік, який відкрив стрілянину, є місцевим жителем і ставок орендує близько 10-15 років. Каже, що він любив риболовлю та полювання і має дозвіл на зброю.

Як повідомлялося, вночі в селі Новоселиця Попільнянського району Житомирської області місцевий житель, орендар, біля приватних ставків з мисливської рушниці смертельно поранив сімох людей. Серед загиблих є учасники АТО та волонтери.

За інформацією заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, орендар розстріляв своїх гостей-рибалок. За словами Геращенка, на березі ставу відпочивала компанія киян, старих знайомих, які вже не раз збиралися тут на риболовлю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олександр Показати IP 22 Травня 2020 17:03
Можна спитати: а яка різниця, чи там є учасники АТО і волонтери??? Нє, ну набридло вже. Та й взагалі...
123 до Олександр Показати IP 22 Травня 2020 18:07
Це штучне нагнітання. Штучні акценти на ветеранах АТО в негативних ситуаціях. Причому в цій ситуації повбивали слячих АТОвців, а не вони когось. І все рівно якісь незрозумілі інсенуації...
Володимирович Показати IP 22 Травня 2020 17:51
Учасники АТО - це впливає на психіку. Мені особисто довелося зустріти неадеквата який вважає що він нічого не боїться і йому все можна, а також що йому всі должні. Всі должні на тій підставі що він воюваві всіх захищаючи...
123 до Володимирович Показати IP 22 Травня 2020 18:08
А ти думаєш, що тобі щось дожні, бо ти мєнт у відставці. Яка різниця?
ім хо Показати IP 22 Травня 2020 18:10
Якщо я захищаю свою приватну власність,життя близьких-не важливо,що бидло є прокурором,депутатам,ато,волонтером і т.п. Не думаю,що стрілець з доброгр дива таке вчинив.Подумайте,панове,як би ви поступили в такій ситуації,а потім судіть.Хоча питань багато....
До олександр володим Показати IP 22 Травня 2020 18:10
Так, звичайно, їх вирізняють, а ви- просто сіра маса, але ж жабі не накажеш.
Остап Вакарчук до Во Показати IP 22 Травня 2020 18:13
Повністю з вами згідний. І можу підкреслити, що мудрий воїн АТО/ООС ніколи на гражданці не візьме до рук зброї і не приїде на риболовлю зі зброєю та ще буде погрожувати нею.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus