USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чоловік, який втратив сім'ю під час пожежі в Кемерово, назвав Путіна «царем»

30 Березня 2018 17:27
Житель Кемерово Ігор Востриков, що втратив в пекельній пожежі в ТЦ "Зимова вишня" сестру, жінку та 3-х дітей, раптово передумав критикувати путінський режим. Він виступив з хвалебною одою на адресу російського лідера.

Про це повідомляє telegram-канал "Відкрита редакція".

Під час пожежі в кемеровському торговому центрі Востриков втратив трьох дітей, дружину і сестру.

Після цього на мітингу в Кемерово невтішний чоловік жорстко розкритикував Путіна за корупцію. Однак він швидко "одумався".

Востриков дав прес-конференцію, в якій на повному серйозі назвав Путіна "царем", запевнивши, що ні він, ні губернатор Кемеровської області Тулєєв не винні в трагедії, що трапилася. Чоловік також закликав росіян перестати влаштовувати масові мітинги через пожежу, лякаючи Майданом.

"Ми не будемо вирішувати проблеми через мітинги, мітинги потрібні "майданщикам". Проблема не в Путіні і вже тим більше не в Амарі Гумировичі. Володимир Володимирович у нас не президент, а цар. Влада повинна бути сильна – на мою думку. Структури під ним його бояться, звіти нечесні дають", – заявив він.
Крім того, Востриков стверджує, що двері в нещасливий кінозал на четвертому поверсі спочатку були відкриті. Рішення замкнути дітей нібито прийняв якийсь чоловік, який теж знаходився всередині.

Також Востриков вважає дивним, що під час гасіння пожежі не були використані вертольоти. Житель Кемерово також сумнівається, що пожежники прибули на місце пожежі без затримки. Раніше очевидці вже повідомляли, що їм довелося руками пересувати автомобілі на парковці, щоб рятувальники і пожежники могли під'їхати до місця НП.

Всього, згідно з офіційними даними, загинули 64 людини, 41 з них – дитина. Втім, багато жителів Кемерово все одно впевнені, що загиблих значно більше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
скептик Показати IP 30 Березня 2018 17:40
скоро цей лоботомований зомбі скаже, що вині у всьому "пиндоси" і "украинские националисти"
Анонім Показати IP 30 Березня 2018 18:19
або засланий з самого початку актор, або це двійник,або криша з горя поїхала; в деградацію гірше кадирова мій мозок відмовляється вірити
Анонім Показати IP 30 Березня 2018 21:52
А дійсно?Чому під час гасіння пожежі не були використані вертольоти?У нас відразу на місце пожежі вилітають вертольоти.Хиба ні?
аяяй Показати IP 31 Березня 2018 19:11
что и следовало доказать!россияне продадут и предадут самых родных и близких ради" царя"!ВВП рулит
Мдаааа Показати IP 31 Березня 2018 20:50
Що тут сказати, та тут вже Півніна Корея "миє ноги", ВВовік конкретно вміє поставити на місце "людішек" у свому царстві)) То ж не дарма вже й ікони є з його зображенням, то чого ж було очікувати що він якось хануріка на місце не поставить) Але якщо серйозно, це ЖАХ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus