USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Чоловіка та жінку, які постраждали від вибуху балона біля Луцька, прооперували

4 Січня 2024 18:44
У ніч на 4 січня у селі Тарасове Луцького району 32-річна жінка й 25-річний чоловік травмувалися від полум’я з газового балона.

Обох пацієнтів прооперували в Луцькій міській клінічній лікарні, розповів Суспільному завідувач опікового відділення медзакладу Роман Трач.

Наразі стан обох пацієнтів, котрі отримали опіки обличчя, тулуба й рук, стабільний, вони в опіковому відділенні.

Читати ще: Ковтнула 80 таблеток: на Ковельщині 13-річна намагалася вкоротити собі віку

Зі слів завідувача диспетчерської Центру екстреної медицини Станіслава Лініка, виклик на лінію «103» надійшов орієнтовно о третій годині ночі. На місце події виїжджали дві бригади медиків.

«При приїзді було дві особи постраждалі: чоловік і жінка безпосередньо з опіками першого-другого ступеня. Завезено в міську клінічну лікарню для госпіталізації», – зазначив Станіслав Лінік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus