USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чому для КП «Луцькі ринки» виділятимуть кошти з бюджету Луцька

27 Червня 2018 18:32
Для того, щоб подолати безлад, який лишився після господарювання Волинської обслпоживспіки на Завокзальному ринку, КП «Луцькі ринки» розроблятиме схему розміщення торгових місць, а для того, аби підприємство вже у липні сплатило земельний податок за ділянку, виділятимуть кошти з міського бюджету.

Про це йшлося під час пленарного засідання 43 сесії Луцької міськради 27 червня.

Щодо передбачення коштів у сумі 144 тисяч гривень для КП «Луцькі ринки» радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зауважив, що вже зареєстроване право на постійне користування на ділянку Завокзального ринку і вже в липні 80 тисяч гривень потрібно буде сплатити як земельний податок. Виготовили документацію, схеми розміщення торгових місць.

Раніше керівник Волинської облспоживспілки Володимир Горгут всупереч законодавству нічого не погоджував, не надавав плани земельних ділянок, був повний безлад. КП в таких умовах працювати не може, тому з підприємцями вже погоджують договори, які невдовзі укладатимуть.

Більшу частину суми спрямують на сплату земельного податку за ділянку Завокзального ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
знайка Показати IP 27 Червня 2018 21:37
А що вже пан Горгут не платить ??? А де обіцяні мільйони в бюджет міста з підприємців.......
підприємець до влади Показати IP 27 Червня 2018 23:57
Розясніть кому і скільки платити за оренду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus